Menu

Referentie projecten

Groene Hart Corporaties kiezen Feenstra

Feenstra krijgt 21.500 woningen van Groene Hart Corporaties in onderhoud voor een looptijd van minimaal 5 jaar, inclusief ruim 4.800 ketelvervangingen binnen deze periode.

Lees meer

SSH gaat verduurzamen

​​​​​Feenstra heeft een nieuw onderhoudscontract voor CV en MV in de wacht gesleept bij SSH, een grote studentenhuisvesting. Ook is Feenstra als co-maker uitgenodigd om te participeren in het kader van verduurzaming van het eerste grote complex.

Lees meer

Samenwerking Delta Lloyd en Feenstra

Per 1 maart 2018 onderhoudt Feenstra 3000 woning van Delta Lloyd op het gebied van cv-ketels, mechanische ventilatie en stadsverwarming.

Lees meer

Maasvallei kiest ook voor Feenstra

Woningcorporatie Maasvallei gaat samenwerken met installateur Feenstra voor onderhoud van zo’n 1.100 cv installaties, circa 200 WTW installaties en totaal 12 collectieve installaties.

Lees meer

NOM woningen Amersfoort

Feenstra is de nieuwe landelijke installatiepartner voor BOOST, het NOM renovatieconcept van Plegt-Vos. BOOST maakt woningen toekomstbestendig in slechts 4 dagen tijd.

Lees meer

Woonplus gaat all electric

Feenstra heeft in 2017 de eerste all electric woning opgeleverd in Schiedam. Dit realiseert Feenstra samen met Smits Vastgoedzorg voor Woonplus.

Lees meer