Menu

Renovatie technische ruimte woonzorgcentrum Antoniushof

Antoniushof

Antoniushof

Woonzorgcentrum Antoniushof ligt in de groene binnenstad van Montfoort. In 1996 is de eerste fase van het complex gebouwd en in 1998 is de tweede fase afgerond.

Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland biedt een passende combinatie van woonruimte, diensten en zorg aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd willen wonen, vanuit de visie dat mensen zelf de regie kunnen behouden over hun eigen leven, ook als ze ouder worden of een beperking hebben.

De opdracht

Via een installatietechnisch adviesbureau werden wij uitgenodigd om deel te nemen aan een aanbesteding voor groot onderhoud aan de verwarmingsinstallatie in de technische ruimte. Net als bij eerdere opdrachten van Woonzorg Nederland hebben wij ons specialisme gecombineerd  met slimme inkoop. Dit heeft geleid tot de opdracht voor het vervangen van de Viessmann ketels door nieuwe ketels van hetzelfde merk in de technische stookruimte van het woonzorgcentrum. Bij opdrachten in een dergelijk centrum is het extra belangrijk om de overlast voor de bewoners te beperken. Wij hebben dit gedaan door een gedegen voorbereiding, zowel door onze afdeling werkvoorbereiding als in de technische ruimte. Woonzorg Nederland en de technisch adviseur waren zo tevreden over de uitvoering van deze werkzaamheden, dat zij een vervolgopdracht hebben verstrekt voor het verwijderen van de afleversets en het plaatsen van een elektrische boiler in de woningen.

Oude ketel Antoniushof

Oude ketel Antoniushof

Nieuwe ketel Antoniushof

Nieuwe ketel Antoniushof