Menu

Bouwvereniging Onze Woning

Bouwvereniging Onze WoningBouwvereniging Onze Woning is een zelfbewuste, no-nonsense woningcorporatie die een kleine 1.500 woningen verhuurt in Rotterdam.

Onder het motto ‘BVOW geeft inhoud aan wonen’ zorgen ze ervoor dat alle bewoners prettig kunnen wonen in een passende, kwalitatief goede en duurzame woning in een leefbare en veilige omgeving. Onze Woning heeft als missie: idealistisch en realistisch samen werken aan plezierig wonen.

Feenstra heeft begin oktober 2015 een aanvraag binnengekregen van Onze Woning, naast 2 andere partijen. Op basis van het toegestuurde installatiebestand is Feenstra het installatiebestand gaan analyseren. We hebben een voorstel gemaakt voor 1.136 individuele cv-installaties en ongeveer 200 overige installaties (geisers, boilers, moederhaarden). De prijsbepaling en de daarbij behorende voorwaarden zoals stand tijden werden overgelaten aan de expertise van Feenstra.

Uiteindelijk heeft Onze Woning gekozen voor een samenwerking met Feenstra. Gedurende dit traject hebben verschillende specialisten hun kennis en kunde met elkaar gedeeld en dit heeft uiteindelijk tot een samenwerkingsovereenkomst geleid als resultaat.

Feenstra werkt vanaf 1 januari 2016 samen met Onze Woning, waarbij de comfort voor de bewoners centraal staat. Samen met Onze Woning zien wij de toekomst met volle vertrouwen tegemoet.