Menu

Groene Hart Corporaties kiezen Feenstra

Per 1 juli a.s. krijgt Feenstra 21.500 woningen van Groene Hart Corporaties in onderhoud voor een looptijd van minimaal 5 jaar inclusief ruim 4.800 ketelvervangingen binnen deze periode.

De aanbesteding van Groene Hart corporaties

Het aanbestedingstraject voor twee percelen met respectievelijk 21.500 en 7.000 woningen loopt sinds februari 2017. Na een voorselectietraject van een jaar heeft Feenstra naast de reeds goedlopende relaties met QuaWonen, Woonforte, MozaïekWonen en Woonpartners (Groene Hart Corporaties) een goede relatie met Brink Advies Groep, verantwoordelijk voor begeleiding en advies binnen het aanbestedingstraject, opgebouwd. ​

Vanuit Brink Advies Groep hebben we het fantastische nieuws dat Feenstra samen met ComfortPartners het vertrouwen van alle betrokken partijen kreeg.

Groene Hart Feenstra

4.800 ketelvervangingen en 21.500 woningen in cv-onderhoud 

Per 1 juli 2018 krijgt Feenstra een uitbreiding van 12.500 woningen bovenop de 9.000 woningen die we reeds in onderhoud hebben. Het totaal komt daarmee op ca. 21.500 woningen waar Feenstra de komende vijf jaar het cv-ketelonderhoud mag gaan uitvoeren. Ook zijn 4.800 ketelvervangingen verdeeld over 5 jaar in het contract inbegrepen.

Vincent Stuip, commercieel manager, over de uitbreiding: "Een super voorbereiding en waanzinnige inzet van alle betrokkenen heeft geresulteerd in deze bijzondere prestatie. Wij, als tenderteam, zijn dan ook enorm trots en kijken uit naar de implementatie. Inmiddels zijn alle kick-off gesprekken met de corporaties voldaan en zijn we klaar om aan de slag te gaan!"

Op 25 juni jl. is er een gezamenlijk tekenmoment geweest met de directieleden van de vier corporaties, en ComfortPartners (verantwoordelijk voor 7.000 woningen).