Menu

Growing Green

Feenstra is aangesloten bij Growing Green. Het concept van Growing Green biedt concepten voor op maat gesneden renovatie om woningen klaar te maken voor de toekomst. Zoals de introductie al aangeeft, heeft Feenstra met de verschillende bedrijfsonderdelen veel in huis om het bezit te verduurzamen. Growing Green gaat hierin een stap verder en is een consortium met vastgoedbeheerders en architecten. Deze samenwerking maakt grootschalige renovaties mogelijk.

Wat is Growing Green?

Growing Green laat duurzaamheid groeien: van een enkele (grondgebonden) woning tot hele woningcomplexen of flats. Slim ontwerpen zorgt voor investeringsvriendelijke en toekomstbestendige woningen. Het concept maakt gebruik van duurzame materialen en kan uitgewerkt worden in verschillende scenario’s. Op complexen als geheel, maar ook binnen de serie van 1.

Woningbeheerders als corporaties en VVE’s staan voor een grote opgave. Vanwege wetgeving, duurzaamheidsoverwegingen en veranderende woonwensen dient een flink deel van het huidige woningbestand voorbereid te worden op de toekomst. En dat betekent veel meer dan de buitenschil inpakken. De woning van de toekomst is flexibel in te delen, rendabel voor woningbezitters en bewoners en vormt een prettige leefruimte voor gebruikers.

Wilt u meer weten over een project, dienst of oplossing van Feenstra?

We hechten veel waarde aan een vast aanspreekpunt voor nu en in de toekomst. Neem daarom contact op met een van onze commercieel managers bij u in de buurt. Bel 088 8455 000 of vul ons online contact formulier in.

CONTACT FORMULIER