Menu

Leen ten Rouwelaar

Oude situatie Leen ten Rouwelaar

Oude situatie Leen ten Rouwelaar

Groot onderhoud aan de verwarmingsinstallatie en warmtapwatervoorziening van wooncentrum Leen ten Rouwelaarhuis in Hilversum.

Woonzorg Nederland biedt een passende combinatie van woonruimte, diensten en zorg aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd willen wonen, vanuit de visie dat mensen zelf de regie kunnen behouden over hun eigen leven, ook als ze ouder worden of een beperking hebben.

Het wooncentrum Leen ten Rouwelaar in Hilversum bestaat uit 55 aanleunwoningen. De bewoners kunnen gebruik maken van diverse faciliteiten van het zorgdeel, zoals een restaurant, een fitness ruimte en diverse zorgvoorzieningen.

Groot onderhoud technische ruimte

Nieuwe situatie Leen ten Rouwelaar

Nieuwe situatie Leen ten Rouwelaar

Via de adviseur van Woonzorg Nederland ontvingen de uitnodiging om deel te nemen aan het aanbestedingstraject voor groot onderhoud in de technische ruimte van het wooncentrum. Door ons specialisme te combineren met slimme inkoop, heeft Woonzorg Nederland besloten ons de opdracht te gunnen.

 

Onze werkzaamheden bevatten o.a.; vervangen van drie verwarmingsketels, type Remeha 210, en het aanbrengen van een nieuw warm watertapsysteem in de technische ruimte. Dit hebben wij gerealiseerd door twee Intergas ketels te koppelen aan een voorraadvat van 500 liter.

Belangrijk bij deze opdracht was een minimale overlast voor de bewoners; ze mochten niet te lang zonder warm water zitten. Dit hebben we kunnen doen door het werk goed voor te bereiden, zowel door onze werkvoorbereiding als in het wooncentrum. Hierdoor was het mogelijk om binnen vier uur het systeem opnieuw aan te sluiten.