Menu

Samenwerking Omnia en Feenstra & Breman

Omnia Wonen gevestigd te Harderwijk is een moderne en betrokken woningcorporatie die maatschappelijk een rol van betekenis wil spelen. Zij verhuren in twaalf gemeenten 7000 woningen. Het grootste deel van de woningen staat op de Noord West Veluwe in de plaatsen Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Ermelo. Ook in de gemeenten Amersfoort, Amstelveen, Arnhem, Assen, Den Haag, Steenwijkerland en Utrecht verhuren zij woningen. Feenstra is erg enthousiast over de samenwerking met Omnia Wonen, met wie zij op 30 mei 2016 samen met Breman het prestatiecontract hebben ondertekend.

Eind 2015 heeft Omnia Wonen de uitvraag voor een nieuw Service en Onderhoud contract op de markt gebracht. Negen installateurs zijn uitgenodigd en gevraagd om een plan van aanpak te schrijven volgens de “Best Value Procurement” methodiek . Hierop volgend hebben vier installateurs interviewgesprekken gevoerd. Uiteindelijk heeft Omnia Wonen gekozen voor de samenwerking met Feenstra en Breman. Beide installateurs zullen het service en onderhoud aan de cv- en mechanische ventilatie installaties van circa 3500 woningen per perceel uitvoeren en daarnaast ook de ketelvervanging voor Omnia Wonen verzorgen. Het bijzondere aan dit traject is dat het projectteam uit specialisten van verschillende Feenstra vestigingen bestond. Door het bundelen van de expertise binnen Feenstra is dit traject succesvol doorlopen.

samenwerking feenstra omnia

Vlnr: Anke vd Staaij (Regiomanager Feenstra), Henjo Groenewegen (CEO Feenstra), Monique Govers (Directeur-bestuurder Omnia Wonen), Dennis Frederiks (Directeur Breman Service Lelystad) en Patrick Bennink (Adviseur Inkoop Omnia Wonen)

Feenstra heeft veel vertrouwen in deze nieuwe samenwerking met Omnia Wonen & Breman en zullen zich de komende 6 jaren met veel plezier inzetten om op gebied van warmte en comfort de bewoners van Omnia Wonen optimaal te bedienen.

Wilt u meer weten over een project, dienst of oplossing van Feenstra?

We hechten veel waarde aan een vast aanspreekpunt voor nu en in de toekomst. Neem daarom contact op met een van onze commercieel managers bij u in de buurt. Bel 088 8455 000 of vul ons online contact formulier in.

CONTACT FORMULIER