Menu

Rochdale

rochdaleRochdale is een woningcorporatie, die er voor zorgt dat mensen met een laag inkomen kunnen wonen in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Diemen en Landsmeer. Met betaalbare woningen van goede kwaliteit biedt zij ruim 80.000 mensen een thuis.


Rochdale geeft haar huurders, medewerkers en samenwerkingspartners niet alleen de verantwoordelijkheid en regelruimte om zaken meteen goed op te lossen, maar ook de ruimte om mee te denken. En dat is precies wat Feenstra doet. 

Samenwerking

Feenstra verzorgt het onderhoud aan de collectieve installaties van Rochdale. Denk hierbij aan het oplossen van storingen in ketelhuizen, onderhoudswerkzaamheden en vervangingen.

Meerjarenbegroting

Feenstra heeft op verzoek van Rochdale een Meerjaren-Onderhoudsbegroting gemaakt. Daarin is precies omschreven welke componenten wanneer aan vervanging toe zijn, bijvoorbeeld vanwege het verstrijken van de technische levensduur. In overleg met Rochdale worden deze componenten vervangen. Zo onderhoudt Feenstra in woningen in Zaandam, Amsterdam en Diemen ruim 1.200 warmte-afleversets (Een warmte-afleverset is vergelijkbaar met een combiketel in een woonhuis. Het verschil is dat een warmte-afleverset zijn warmte verkrijgt uit stadswarmte of een collectieve installatie).

Ook worden in een aantal complexen in dezelfde plaatsen CV ketels van collectieve installaties vervangen. Dit project zal oktober 2016 afgerond zijn.

 

Wilt u meer weten over een project, dienst of oplossing van Feenstra?

We hechten veel waarde aan een vast aanspreekpunt voor nu en in de toekomst. Neem daarom contact op met een van onze commercieel managers bij u in de buurt. Bel 088 8455 000 of vul ons online contact formulier in.

CONTACT FORMULIER