Menu

Samenwerking Delta Lloyd en Feenstra

Al vele jaren beheert Feenstra zo’n 900 woningen voor Delta Lloyd op gebied van cv-ketels, mechanische ventilatie en stadswarmte. Eind 2017 heeft Delta Lloyd besloten om haar totaal bezit van zo’n 6000 woningen aan te gaan besteden en hoe! Na fantastisch werk vanuit het tenderteam heeft Feenstra per 1 maart 2018 de helft van het totaalbezit in opdracht gekregen! Het onderhoudscontract is getekend voor 3 jaar en heeft een landelijk invulling.

Doorslaggevend was het kwaliteitsstuk van Feenstra waarin we uitgebreid in zijn gegaan op de gestelde KPI’s in een prestatiecontract, met als uiteindelijke doel het bereiken van een hoge klanttevredenheid.

Gerrit Wiggers vanuit Sweco, die deze tender heeft begeleid, geeft aan: "Ik ben vol trots over het hele traject van aanvraag tot opdracht en ik maak graag gebruik van het idee van Feenstra om hier een feestelijk tintje aan te geven." Samen met de andere 2 opdrachtnemers Van der Sluis en Ouwehand Geertsma is het contract ondertekend en heeft er een officieel fotomoment plaatsgevonden!

Samenwerking Delta Lloyd Feenstra