Menu

Samenwerking Servatius en Feenstra & Volta

Servatius is een woningcorporatie gevestigd in Maastricht en heeft ongeveer 11.000 woningen in bezit. Zij bieden hun huurders een passende en kwalitatief duurzame huisvesting met betaalbare woonlasten in de regio Maastricht en Eijsden-Margraten.

Servatius Volta Feenstra

Foto: Van Links naar rechts: Marcel Michiels Directeur Volta, Gert Weenink Directeur Servatius, Ernie van Dalen COO Feenstra.

In het voorjaar van 2015 heeft Servatius de uitvraag gedaan bij 6 installateurs om met een plan van aanpak te komen voor een 5 jarig prestatiegericht onderhoudscontract. Hierna zijn er interviewgesprekken gevoerd en heeft Servatius gekozen voor de samenwerking met zowel Feenstra als Volta. Beide installateurs zullen het service onderhoud aan de cv-installaties van circa 4100 installaties per perceel uitvoeren en daarnaast ook de ketelvervangingen voor Servatius verzorgen. 

In het 1e halfjaar is er intensief samengewerkt om te komen tot een definitief prestatiecontract. Op 19 januari 2016 is het definitieve contract getekend met alle partijen.  

Het contract is ingegaan op 1 juli 2015 aangaande voor 5 jaar en kan met wederzijds goedvinden nog 2 keer verlengd worden met een periode van 5 jaar. Feenstra kijkt uit naar een prettige en langdurige samenwerking met Servatius.

Wilt u meer weten over een project, dienst of oplossing van Feenstra?

We hechten veel waarde aan een vast aanspreekpunt voor nu en in de toekomst. Neem daarom contact op met een van onze commercieel managers bij u in de buurt. Bel 088 8455 000 of vul ons online contact formulier in.

contact FORMULIER