Menu

Tolhuis 1590

Feenstra Tolhuis

Feenstra heeft in samenwerking met verschillende partners duurzame projectwoningen in Nijmegen gerealiseerd (Project Tolhuis 1590). De bijdrage van Feenstra in dit project was met name gefocussed op elektrische wandverwarming. Dit type verwarming is onzichtbaar verwerkt in de wanden van de woning. Het betreft een intelligente vorm van verwarmen: de temperatuur past zich snel en automatisch aan in de ruimte waar beweging plaats vindt. Zonder dat de bewoner er iets voor hoeft te doen, wordt ieder vertrek afzonderlijk van elkaar verwarmd wanneer nodig. In combinatie met (voldoende) zonnepanelen draagt deze manier van verwarmen bij aan de reductie van de energienota.

Feenstra Product Development

Met Ramon de Graaff (Innovatie Manager Feenstra) als centrum van het denk­ en rekenwerk, zijn de verschillende varianten onderbouwd voor de verbinding tussen ambitie en het ActiveWarmth All Electric concept. Met de varianten werden keuzes in de TCO zichtbaar gemaakt en getoetst. Zijn inzicht in de com­ plexiteit van de integrale oplossingen zorgde voor de verbinding tussen de woonkwaliteit en de installatie techniek.

Feenstra W&E installaties


Leo Timmer (Projectleider) was het eerste aanspreekpunt voor de W&E installaties en ventilatie waar­ bij de interdisciplinaire oplossing diverse uitdagingen zou kunnen geven. Zijn interesse in innovaties, kennis en vakmanschap maakte dat er op de bouw een goede vertaalslag was tussen de theoretische tekentafel en weerbarstige praktijk.

Feenstra Isolatie


Willem Rademaker (Sales Manager) van Feenstra Isolatie weet als geen ander dat hoogwaardig renoveren vele valkuilen kent. Ambities, technische mogelijkheden en de logistieke afstemming van het integrale Gyproc ActiveWarmth concept waren geen obstakel voor zijn team.

Brochure Project Tolhuis 1950

Wilt u meer weten over een project, dienst of oplossing van Feenstra?

We hechten veel waarde aan een vast aanspreekpunt voor nu en in de toekomst. Neem daarom contact op met een van onze commercieel managers bij u in de buurt. Bel 088 8455 000 of vul ons online contact formulier in.

CONTACT FORMULIER