Menu

Velison

VelisonVelison Wonen is een woningcorporatie uit Velsen met ruim 3700 woningen die actief is in IJmuiden, Velsen Noord, Velserbroek en Santpoort-Noord. De woningbouwcorporatie heeft een breed woningaanbod dat betaalbaar en geschikt is voor meerdere klantgroepen. Zij houdt zich nadrukkelijk bezig met thema’s als vergrijzing, scheiden van wonen & zorg en leefbaarheid.


Velison Wonen heeft de kwaliteit van haar dienstverlening hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat zij staan voor goed beheer, tijdig onderhoud, uitstekende communicatie met haar bewoners en een snelle afhandeling van reparatieverzoeken.

Samenwerking

Sinds 2012 verricht Feenstra als een van de drie onderhoudspartijen van Velison Wonen de service en het onderhoud aan alle CV installaties. Ook heeft Feenstra de opdracht gekregen voor het vervangen van 118 CV ketels.  

Wilt u meer weten over een project, dienst of oplossing van Feenstra?

We hechten veel waarde aan een vast aanspreekpunt voor nu en in de toekomst. Neem daarom contact op met een van onze commercieel managers bij u in de buurt. Bel 088 8455 000 of vul ons online contact formulier in.

CONTACT FORMULIER