Menu

Woon op Maat

Feenstra logo woonopmaatWOONopMAAT streeft naar optimale keuzevrijheid, een breed aanbod aan producten en diensten tegen scherpe prijzen en een hoogwaardige dienstverlening voor al haar klanten. Zij doet dit niet alleen, maar met een aantal partnerorganisaties. WOONopMAAT bezit rond de 9.000 verhuureenheden in de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Wijk aan Zee.

Samenwerking

Frits Hoogzaad, Hoofd Technische Zaken WOONopMaat, heeft de samenwerking gedurende een aantal projecten als volgt omschreven: 

“Ik ben zéér tevreden met het in 2014 vaststellen van de eenheidsprijzen en het uitgevoerde voorbereidingstraject (vervanging van 1200 ketels) voor de verketeling in 2015. Het proces waarin we eerst een strategie uitzetten op basis van de onderhoudsgegevens en vervolgens de projecten voorbereiden werkt goed. Een doorgevoerd verbeterpunt is het vervroegen van de werkvoorbereiding naar het vroege voorjaar wat de de noodzakelijke ruimte biedt om de juiste budgetten voor het activiteitenplan te bepalen en tijdig opdracht te verstrekken. Voor beide partijen van belang.”

“Daarnaast is het project Maerelaan een knap staaltje keten-samenwerken. De collectieve ketels waren uitgevallen in november. We hebben besloten, in samenwerking met Feenstra, om te investeren in individuele cv installaties. Feenstra heeft dit zeer snel opgepakt en op inventieve wijze met ons voorbereid en uitgevoerd; de verbouwing verliep naar volle tevredenheid van ons én de bewoners.” 

In 2015 heeft Feenstra als onderdeel van een grootschalige opdracht voor clustervervanging in 21 complexen de ketels vervangen. Ook in 2016 vervangt Feenstra opnieuw enkele honderden ketels.

Naast onderhoud voert Feenstra ook diverse montageprojecten uit voor WOONopMAAT.

Wilt u meer weten over een project, dienst of oplossing van Feenstra?

We hechten veel waarde aan een vast aanspreekpunt voor nu en in de toekomst. Neem daarom contact op met een van onze commercieel managers bij u in de buurt. Bel 088 8455 000 of vul ons online contact formulier in.

CONTACT FORMULIER