Menu

Patrimonium Groningen

patrimonium groningen

Goed Wonen met de dienstverlening van Feenstra

Al jarenlang voert Feenstra het onderhoud, beheer en storingsafhandeling van uw cv-installatie namens woningstichting Patrimonium uit. Christelijke Woningstichting Patrimonium staat voor goed wonen. Al meer dan honderd jaar realiseren, beheren en verhuren ze woningen in de gemeente Groningen, 6700 woningen verspreid over de hele stad.

Over Feenstra

Feenstra is een landelijk opererende organisatie die sinds 1947 service en onderhoud aan cv-installaties voor verschillende woningcorporaties verzorgd, waaronder Patrimonium. De monteurs die bij u langskomen zijn voornamelijk woonachtig in de gemeente van Patrimonium, uw gemeente dus. Dit is wat we noemen, lokaal de taal spreken, met kennis en kunde.

Feenstra heeft vestigingen in Drachten en Groningen waar u als bewoner contact mee krijgt. De vestigingen zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor u via een centraal telefoonnummer: 088 - 8455 000 (lokaal tarief). U kunt bij onze collega’s terecht voor het aanmelden van storingen en het eventueel verzetten van een geplande onderhoudsbeurt aan uw cv-installatie.

Uw cv-ketel onderhoud bij Feenstra

In het contract getekend met Patrimonium wordt uw verwarmings- en warm waterinstallatie onderhouden en storingen zo snel en goed mogelijk opgelost. Immers, iedere storing is er een teveel. Daarom dient uw cv-installatie één keer in de twee of drie jaar gecontroleerd en onderhouden te worden, om te zorgen dat u altijd warm water en een goed functionerende verwarming heeft. Onze monteurs zullen daarom één keer per twee of drie jaar voor een onderhoudsbeurt bij u langs te komen.

Feenstra zorgt ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart als we langskomen voor een servicebeurt aan de cv-installatie. We sturen u minimaal twee weken voor de geplande datum een datum en dagdeel waarop de servicebeurt is gepland. U kunt dan ruimschoots voor deze afspraak rekening houden met de komst van onze monteur. Mocht u toch niet in de gelegenheid zijn om thuis te zijn, dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer wat vermeld is in de brief.

Geeft uw cv-ketel storing?

Zoek dan met de Eerste Hulp bij Storing tool naar de oplossing. Misschien kunt u de storing daardoor zelf meteen verhelpen. Dan zit u niet onnodig in de kou of zonder warm water. Is er een monteur nodig? Of komt u er niet uit? Bel ons dan via 088 8455 000 en we helpen u verder.

Cv-ketel bijvullen

Het bijvullen van de ketel kunt u makkelijk zelf. Bekijk de video en volg het stappenplan hier.

Verwarming ontluchten

Het ontluchten van uw cv-installatie kunt u makkelijk zelf. Bekijk de video en volg het stappenplan hier .

Contact

Voor alle vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via het bewonersformulier of per telefoon: 088 - 8455 000 (lokaal tarief).