Menu

Viverion

Woonkerngerichte dienstverlening met Feenstra

Per 1 januari 2015 voeren Feenstra uit Apeldoorn en Enschede het onderhoud, beheer en storingafhandeling van uw cv-installatie namens Viverion uit.

Over Feenstra

Feenstra is een landelijk opererende organisatie die al meer dan 68 jaar service, onderhoud en storingen onderhoud aan cv-installaties voor verschillende woningcorporaties verzorgd, waaronder Viverion. De monteurs zijn allen woonachtig in de gemeenten van Viverion, uw gemeente dus. Dit is wat we noemen, lokaal de taal spreken, met kennis en kunde.

Feenstra heeft vestigingen in Apeldoorn en Enschede waar u als bewoner contact mee zal krijgen. De vestigingen zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor u via een centraal telefoonnummer: 088 - 8455 000 (lokaal tarief). U kunt bij onze collega’s terecht voor het aanmelden van storingen en het eventueel verzetten van een geplande onderhoudsbeurt aan uw cv-installatie. 

Uw cv-ketel onderhoud

Recentelijk is een contract getekend met Viverion om de komende jaren uw verwarmings- en warm waterinstallatie te onderhouden en storingen zo snel en goed mogelijk op te lossen. Immers, iedere storing is er een teveel. Daarom dient uw cv-installatie een keer in de twee jaar gecontroleerd en onderhouden te worden om te zorgen dat u altijd warm water en een goed functionerende verwarming heeft. Onze monteurs zullen daarom een keer per twee jaar voor een onderhoudsbeurt bij u langs te komen.

Feenstra zorgt ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart indien we langs willen komen voor een servicebeurt aan de cv-installatie. We sturen u twee weken voor de geplande datum een datum en dagdeel waarop de servicebeurt is gepland. U kunt dan ruimschoots voor deze afspraak rekening houden met de komst van onze monteur. Mocht u toch niet in de gelegenheid zijn om thuis te zijn, dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer wat vermeld is in de brief.

Contact
Voor alle vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via het bewonersformulier of per telefoon: 088 - 8455 000 (lokaal tarief).