Menu

Integrale propositie

Goede kwaliteit en innovatieve dienstverlening tegen optimale kosten, dat is waar Feenstra voor staat. De medewerkers van Feenstra zijn dagelijks bezig met installatietechniek, energieadvies, isolatie, ventilatie en beveiliging. Allemaal disciplines die in een woning van toepassing zijn en daarmee optimaal door één partij kan worden ingevuld.

Ontwikkelingen

De vraag naar optimale gebouw- en woningisolatie, gecombineerd met minimaal energieverbruik blijft groeien. Feenstra  volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet, en past het ook toe in de praktijk. Denk bijvoorbeeld aan kennis over warmtepompen, zonneboilersystemen en compacte warmtekrachtinstallaties, u zoekt expertise, Feenstra biedt het aan. Afhankelijk van de energiebalans binnen woningen en gebouwen, brengen we desgewenst de economische en technische haalbaarheid van de voorzieningen in kaart.

Meer dan 68 jaar kennis en expertise

Dankzij brede praktijkervaring, periodieke nascholingscursussen, systeemgerichte trainingen en goed opgeleide experts met name kennis databanken wordt Feenstra ingezet bij relaties, leveranciers, overheid en brancheverenigingen om een afgestemd advies te bieden. Onze expertise reikt ook naar digitale besturingstechniek, zonne-energie, warmteterugwinning, ventilatietechniek en warmtekrachtkoppeling. Feenstra werkt samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers  van systeemcomponenten als ketels, radiatoren, boilers, zonnecollectoren en ventilatie- en regelsystemen. Deze samenwerking heeft al geleid tot verschillende verbeterde producten en kwaliteitskeurmerken op isolatie, ventilatie en installatiegebied. Bij Feenstra draait het om u en uw bewoners.