Menu

Ventilatie

Frisse lucht binnenhalen én houden lijkt soms een onhaalbaar verhaal. Niet voor niets is advies, montage en onderhoud op het gebied van woningventilatiesystemen met recht een specialisme te noemen. Dé specialisten in schone lucht werken bij Feenstra. Bekijk hier wat onze ventilatie vakman doet bij het onderhoud.

Voor frisse lucht bent u aan het goede adres

Alles met betrekking tot woonhuisventilatie, balansventilatie en ventilatie voor kleine utiliteitswerken, rookgasafvoer- en luchttoevoerkanalen, dakdoorvoeren en prefab schoorstenen is bij Feenstra in goede handen. Enkele jaren geleden heeft Feenstra de markleider op het gebied van ventilatie ‘Bacol’ overgenomen. De specialisten van Bacol weten precies wat er nodig is voor een optimaal en gezond binnenklimaat. We helpen onze relaties met de installatie en beheer van de verschillende  ventilatieoplossingen in de vastgoedgoedportefeuille. Van woonzorgcomplexen, kantoren tot de individuele woningen, na verduurzaming is ventilatie essentieel. In de afgelopen decennia heeft Bacol het marktleiderschap verworven en niet meer afgestaan. Dankzij de kwaliteit dienstverlening en attractieve prijsstellingen in de meerjarenbegroting, worden onverwachte investeringen gemeden en bovenal het binnenklimaat in het vastgoed verbetert.


Werkwijze

Dankzij nauwkeurige metingen, secure rookproeven tot en met camera-inspecties in verticale en horizontale ventilatiekanalen met digitale miniatuurcamera’s, wordt nauwkeurig vastgesteld wat goed en minder goed is aan de huidige situatie. Op grond van deze bevindingen wordt een deskundig advies geformuleerd en toegespitst op haalbare verbeteringen voor een gezonder resultaat. Uiteraard aangevuld met gespecificeerd en overzichtelijk kostenplaatje.

Twijfelt u over de gezondheid van uw binnenklimaat?

Laat u eens vrijblijvend informeren over hoe uw twijfels omgezet kunnen worden in duurzame zekerheid.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Ventilatie certificeringen

  • Hier klimaatbureau
  • milieu centraal
  • MmM.png