Menu

Cv-installatie voor woningcorporaties

Feenstra heeft sinds 1947 ervaring in het plaatsen en vervangen van cv-installaties. Voor woningcorporaties is het van belang dat de werkzaamheden binnen tijd en budget plaatsvinden met minimale overlast voor de bewoners. Feenstra  kan daarom de cv-ketel montage in één dag uitvoeren per woning of per complex. Dan monteren én stellen we de cv-installaties in bedrijf, dankzij onze uitgekiende pré-fabricage. Dit levert comfort voor uw huurders op. Op basis van gedegen onderzoek brengt onze adviseur de haalbaarheid van uw (installatie)project in kaart en geven we betrouwbaar advies over de technische en financiële aspecten. Winkels en klein MKB kunnen voor de cv-installaties terecht in de cv-ketel shop voor consumenten.

Dienstverlening op maat

Naast de reguliere service mogelijkheden biedt Feenstra meer mogelijkheden. Alle oplossingen zijn gebaseerd op optimale kostenbeheersing en minimale overlast voor uw huurders. Feenstra kan met u elke vorm van dienstverlening bespreken en vrijwel altijd invullen. Het complexmatig Integraal onderhoud aan CV-ketels in uw woningen of het op tijd en binnen budget onderhouden van installaties in mutatiewoningen, Feenstra heeft decennia lange ervaring met klanten om dit succesvol in te vullen. Samen met u bekijken we de strategische woningportefeuille en stellen hier een onderhoudsplan voor samen.

Alternatieve warmtebronnen

Feenstra is een landelijke speler en meer dan 6 decennia actief in het installeren van verwarmingsoplossingen. De afgelopen jaren is er een grotere vraag naar de beheer en onderhoud van alternatieve warmtebronnen. Zowel particulieren als vastgoedondernemingen weten de weg naar deze vorm van verwarmen en bijbehorende subsidies samen met Feenstra te vinden. 

Alternatieve warmtebronnen