Menu

Eéndagsmontage

Soms zijn er ontwikkelingen die door de markt juichend worden ontvangen. Feenstra heeft enkele jaren geleden de ééndagsmontage op de markt geïntroduceerd. Speciaal voor de woningsector hebben we een systeem ontwikkeld waarmee we op maat gesneden cv-installaties binnen één werkdag installeren, afwerken, inregelen én in bedrijf stellen. Alleen maar voordelen voor de bewoners en u!

thema-verwarming

Niet zonder verwarming!

Snel, in een keer goed en kwaliteit. Dit zijn de basis vereisten om de eendagsmontage als reguliere montage uit te voeren. Dankzij de unieke werkprocessen binnen Feenstra zijn er speciale teams die deze unieke service tot  in detail beheersen. Of het nu gaat om geplande en complexmatige eendagsmontage of overwachte eendagsmontage, het landelijke team staat voor uw bewoners klaar om direct te acteren. Van commicatie tot en met installatie.

Per woning en per complex

Dit dankzij een gedegen voorbereiding, inclusief een nauwkeurige inspectie ter plekke, gecombineerd met duidelijke afspraken over de planning. We voeren ééndagsmontage net zo makkelijk uit per woning als in projectvorm. En om welke opdracht het ook gaat, de volledige projectverantwoordelijkheid nemen wij voor onze rekening.

Voordelen voor de bewoners

Ook niet onbelangrijk: ééndagsmontage betekent volop voordelen voor u én de bewoners. Dankzij de snelle, efficiënte en zorgvuldige montage verricht door onze ervaren monteurs, merken de bewoners nauwelijks dat er een dag geen verwarming is geweest. Uiteraard wordt de installatie gaszijdig, waterzijdig en elektrisch aangesloten en na oplevering gecontroleerd op werking en afwerking. Mooi dat een nieuwe installatie leidt tot energiebesparing, lagere stookkosten, minder storingen en tevreden bewoners. En dat allemaal binnen één dag!

Benieuwd wat Feenstra voor uw organisatie kan betekenen?

MAAK GELIJK EEN AFSPRAAK