Praten over de energietransitie: Op naar 2050!

Chimène van Oosterhout in gesprek met Doekle Terpstra en Wouter Wolfswinkel

 • 11/02/2019 5:01pm
 • 21
 • 2 min.
 • Feenstra nieuwsredactie

Enthousiasme over de energietransitie? Dan moet je bij Doekle Terpstra en Wouter Wolfswinkel zijn! Doekle, voorzitter van Techniek Nederland, vindt dat we realistisch én ambitieus moeten zijn als het gaat om de overstap naar duurzame energie. Wouter is als programma-manager Business Development van Vattenfall/Nuon dagelijks bezig met de energievoorziening van de toekomst. Hij vindt dat we nu iets moeten doen, willen we straks onze kinderen nog recht in de ogen kunnen kijken.

Chimène van Oosterhout ontving Doekle en Wouter in Op naar 2050!, een serie rondetafelgesprekken over diverse thema's binnen de energietransitie, georganiseerd door Feenstra. Diverse gasten vertellen over hun persoonlijke kijk op energie en duurzaamheid. Kijk hier naar de eerste aflevering. 

Wat vindt u van dit artikel?


Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Reacties

 • Henk Ermes 5 maanden geleden

  Gravatar for Henk Ermes

  In : alle vliegtuigen die Nederland aandoen stoten 32,6miljoen ton co² per jaar uit, en die worden geen strobreed in de weg gelegd, alle Nederlanders stoten 20,4miljoen ton co² per jaar uit en die moeten voor ±€35.000,= hun huis aanpassen, huurders krijgen een huurverhoging van ±20% en ze moeten nog €35.000,= investeren in een auto, waar je nog niet eens een aanhangwagen mee kunt trekken en niet mee op vakantie kunt wegens het ontbreken van laadpalen in het buitenland(want die laten de klimaat-waanzin op een natuurlijk manier verlopen en niet zoals in Nederland als "een kip zonder kop".) dus daarom moet die waanzin gewoon stoppen, want het klimaat kun je niet veranderen, het milieu dat kun je veranderen, maar daar gaat het helemaal niet om het gaat om meer en meer belastingen, vanaf 2009 hebben we al 300miljard Euro aan milieubelastingen betaald, en wat is daar mee gedaan daar zijn de 1000den bombardementen in Syria mee betaald waardoor 100.000den onschuldige burgers zijn gedood, daarom stoppen met die waanzin want van al dat geld gebeuren waanzinnige ontoelaatbare zaken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.