Win met uw beste duurzame tip

Maak kans op één van de 5 abonnementen op Groener Wonen

  • 26/10/2020 2:20pm
  • 0
  • 1 min.
  • Feenstra nieuwsredactie
  • 26/10/2020 2:25pm

Het thema van deze nieuwsbrief is 'duurzaam'. Wij zijn benieuwd naar uw beste tips hoe u het huishouden thuis zo duurzaam mogelijk inricht. 

Win met uw beste duurzame tip voor in huis

Stuur uw beste tip op naar [email protected] en maak kans op een mooie prijs. 

Mail ons uw tip

Maak nu kans op één van de vijf jaarabonnementen op Groener Wonen, hét groene magazine

In Groener Wonen leest u over de beste ideeën voor duurzaam wonen. U leest hoe je comfortabel kan wonen en toch geld kan besparen op de energierekening. Maar ook besteedt het magazine aandacht aan een gezond binnenklimaat, elektrisch rijden, fair fashion en zero waste koken. Bekijk hier een preview van het magazine.

groener wonen cover editie 6

Iedere editie gaat Groener Wonen op zoek naar inspirerende (interieur)ontwerpers die zich richten op duurzaamheid, maar houden ze het ook dicht bij huis en geven praktische tips over het verminderen van plastic afval en de duurzame inrichting van uw tuin. Groener Wonen is er voor mensen met een groen hart die zich richten op een betere toekomst voor volgende generaties. 

Groener Wonen verschijnt per kwartaal met actuele thema's. Zelf een abonnement afsluiten? Profiteer tot 12 november 2020 van de verlengde herfstactie en krijg maar liefst ruim 25% korting. Ontvang nu 4 nummers Groener Wonen voor slechts €19,95 (in plaats van €27,80 in de winkel). Kijk snel op groenerwonen.mijntijdschrift.net/herfst. 

Heeft u na afloop van deze winactie een van de vijf abonnementen gewonnen? Dan wordt uw abonnement uiteraard gewijzigd naar een gratis abonnement.

U kunt tot 12 november 2020 deelnemen aan deze prijsvraag. Hierna worden de winnaars persoonlijk geïnformeerd. 

Op deze prijsvraag is onze privacy policy van toepassing. Uw inzending naar [email protected] wordt binnen 1 week na het beëindigen van de actie verwijderd. Wilt u meer weten over de Privacy Policy van Feenstra, dan verwijzen wij u graag naar deze pagina. 

Wat vindt u van dit artikel?


Meer over deze tags