AWB cv-ketels

AWB is opgericht in 1934 en een deskundige en toegewijde leverancier van totaaloplossingen in verwarming. AWB garandeert een goede verhouding in kwaliteit en prijs. AWB past de nieuwste technologische ontwikkelen toe in hun producten in combinatie met duurzaam materiaal. Het assortiment van AWB omvat naast hr-combiketels ook solo cv-ketels, (zonne)boilers en kamerthermostaten.

AWB logo

AWB cv-ketel vervangen

De innovaties van AWB maken hun hr-ketels tot een unieke ketel. AWB heeft met hun zuinige cv-ketels de doelstelling om de energiekosten van u als gebruiker voor de centrale verwarming te minimaliseren. Wilt u uw AWB cv-ketel vervangen? Bekijk de mogelijkheden via de vervangingstool.

AWB ketel vervangen? Doe de check!

Thermomaster C-XV 

De nieuwste serie ketels van AWB zijn de Thermomasters. Deze serie bestaat uit drie modellen: de AWB C-XV 25, 30 en 35 met respectievelijk 18, 25 en 30 kW voor verwarming. Al deze apparaten zijn uitgerust met een High Efficiency Pomp. Deze pomp voldoet aan de ErP richtlijn en is zeer energiezuinig. Zo kunt u energiebewust als comfortabel warm wonen.

Heeft u interesse in één van de AWB Thermomaster C-XV cv-ketels? Geef dit dan aan via onderstaand adviesformulier. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen voor een vrijblijvend advies.

Advies over een AWB cv-ketel

AWB Thermomaster

besparen

Lage beheerskosten met cv-ketels van AWB

De cv-ketels van AWB hebben hun betrouwbaarheid bewezen door grondige tests te doorstaan. De innovaties van AWB maken hun hr-ketels tot een unieke ketel. AWB heeft met hun zuinige cv-ketels de doelstelling om de energiekosten van u als gebruiker voor de centrale verwarming te minimaliseren.

Geschiedenis en oprichting van AWB

Wat ooit begon als ´Handelstechnisch Bureau en Apparatenfabriek´ is in 80 jaar uitgegroeid tot AWB’. Aanvankelijk gericht op de landbouw: zaagmachines, kruiwagens, tractoren en oliegestookte verwarming. Het bedrijf kreeg al snel een goede reputatie in de regio vanwege de degelijkheid van hun producten.

Door de jaren is de focus het bedrijf verschoven naar de productie van ventilatoren en verwarmingssystemen. In 1957 was het bedrijf de eerste in Nederland die de boiler en brander had gecombineerd in één apparaat! In de periode 2002-2004 werd AWB onderdeel van de Vaillant Group, bekend van de Vaillant cv-ketels.

AWB cv-ketel advies op maat

Reviews verwarming

8,6/10

Uitstekend | 906 beoordelingen

86% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

Certificeringen verwarming

  • 4scios
  • KM kiwa vgm 260x100
  • KvINL
  • KOMO instal
  • Meer met Minder Energie
  • VCA veiligheids checklist aannemers