Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1776 beoordelingen door onze klanten

Recensies

8.4/10
Goed | 1776 beoordelingen bij The Feedback Company
93% van onze klanten beveelt ons aan.

Goed

W.Kramer
16-07-2017
Voldoende 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja

Sterke punten
Het is vreemd dat ik bij een nieuwe ketel waar 2 jaar garantie op zit, toch elke maand bijna 14 euro moet betalen voor onderhoud. Ik heb dus in de ruim15 jaar dat ik bij Feenstra in het onderhoud zit al bijna 2 nieuwe ketels betaald.

Goeie en vriendelijke monteurs

Anoniem
15-07-2017
Voldoende 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja

Goed bedrijf vakmensen

R Roos
15-07-2017
Goed 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja

Sterke punten
Ervarenheid

Helemaal tevreden

Anoniem
14-07-2017
Uitstekend 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja

Sterke punten
Goede communicatie

klantvriendelijke, zover ik het kan beoordelen, monteurs vakbekwaam kwamen zeer gemotiveerd over en deskundig.

L.J.D. Van Der Wedden
13-07-2017
Goed 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja

Sterke punten
ze hebben het probleem van lekkage cv goed opgelost.

2 jaarlijks onderhoud .

Anoniem
12-07-2017
Voldoende 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja

Sterke punten
Is tegenwoordig al bijzonder, Bedrijf is zonder lang keuzemenu, goed telefonisch bereikbaar. Afspraken punctueel nagekomen.

Goed en prettig

Anoniem
12-07-2017
Voldoende 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja

Sterke punten
Geen

Jarenlange onderhoudscontract voor CV-ketel.

F. Casteel
11-07-2017
Goed 4/5
Sterke punten
Snelle handeling bij aanvraag/calamiteiten
Goede periodieke CV-ketel onderhoud

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja

Alleen maar lof en tevredenheid! Het enige jammere is dat het niet mogelijk is dat de afspraak op een preciezer tijdstip gepland kan worden. Het zijn een flink aantal uren waarin de klant thuis moet zijn. In mijn geval was het gepland tussen 08.00 en 12.30. De monteur kwam om 12.20, dus ben ik de hele ochtend thuis geweest. Maar ik snap heel goed dat dit voor het bedrijf en voor de monteurs niet anders kan qua planning. Dus het is zeker geen commentaar.

S Van Den Bout
09-07-2017
Uitstekend 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja

Sterke punten
De onderhoudsmonteur was heel vriendelijk, rustig en netjes.

Vriendelijke monteur. Uitstekende service verleent.

Jacqueline
09-07-2017
Goed 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja