Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2433 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2433 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Willy Veldpaus
17-07-2019

Vandaag nieuwe ketel geplaatst.
Ze waren netjes op tijd.
Het was een hele klus maar hebben alles netjes geplaatst en ook nog opgeruimd.
Vriendelijke monteurs maar het contact met de woningbouwvereniging en Feenstra moet beter ivm afsluiten water(gedeelde ruimte) en de toegang tot het dak.
Hier kon Feenstra niets aan doen. Maar is toch opgelost.
Dank je wel mannen!!
Jullie hebben de klus netjes en goed afgehandeld

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Zeer kundige monteurs en zeer vriendelijk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

AB Lifestyle B.V.
17-07-2019

Hi,

Alles goed geregeld.

Bedankt,

Groetjes,
Denny Buttner
Owner

Goed 4/5

Sterke punten
Alarmcentrale werk goed.
Personeel is aardig en werkt goed.
Systeem werkt goed.
Wordt meegedacht met ons bedrijf.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
12-07-2019

Kundig en goed .

Goed 4/5

Sterke punten
Goede service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Wim Feijt
11-07-2019

Offerte procedure verloopt niet goed. Afspraken via de monteur, bevestigd op de werkbon, werden genegeerd. Na eerste indicatie mijnerzijds wel gecorrigeerd in een nieuwe offerte.

Goed 4/5

Sterke punten
deskundige montage

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anton Jacob Wiebenga
09-07-2019

het onderhoud is goed en correct uitgevoerd

Uitstekend 5/5

Sterke punten
keurig op tijd volgens afspraak

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Bokkelkamp J.L.
08-07-2019

Op zondag een probleem, kregen geen warmwater meer, zelfde middag nog geholpen, daarbij tevens de jaarlijkse servicebeurt gegeven.

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
06-07-2019

Wat er in verkoopgesprek is afgesproken komt niet overeen met wat de monteur ter uitvoering heeft meegekregen.
Bekijk de offerte dus goed na met wat mondeling is afgesproken.
Monteur had slechte bui. Zaken die hij verplaatst heeft zijn niet teruggeplaatst.
Puizooi is voortuin.
Katerig gevoel over het hele gebeuren. Spijt dat ik Feenstra de opdacht heb gegeven.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Rinkel
04-07-2019

Slecht bedrijf, sluit geen onderhoudscontract af.
Wij hebben een contract waarbij elke 2 jaar de cv ketel een onderhoudsbeurt hoort te krijgen.
Het is Feenstra in de afgelopen 6 jaar nog nooit gelukt om netjes hun afspraak na te komen.
Of de afspraak wordt vanuit Feenstra afgezegd of de monteur komt gewoon niet opdagen.
Kost je vrije dagen en telefoon gesprekjen en frustratie maar vooral je betaald netjes voor je contract maar krijgt niet de service.
Vandaag , na 2 afzegging van Feenstra is weer de monteur niet opkomen dagen.
Als je dan belt krijg je dood leuk te horen dat Feenstra de afspraak uit de planning heeft gehaald zonder reden of contact naar mij toe.
Kost je dus weer een vrije dag.

Contract is gelukkig afgelopen.
Begin er dus niet aan, je betaald als clïent netjes voor niks.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Afspraken niet na komen en klanten oplichten

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Marco Hermes
04-07-2019

Goede service snelle en duidelijk afspraken.

Goed 4/5

Sterke punten
wat ze vermelde in hun producten en voorwaarden komen zeer goed na.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Bb_noordwijk
04-07-2019

top; ik ben erg tevreden over de monteur

Goed 4/5

Sterke punten
hij legde goed uit en gaf nuttige adviezen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja