Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1776 beoordelingen door onze klanten

8.4/10
Goed | 1776 beoordelingen
84% van onze klanten beveelt ons aan.
W.Kramer
16-07-2017

Goed

Voldoende 3/5

Sterke punten
Het is vreemd dat ik bij een nieuwe ketel waar 2 jaar garantie op zit, toch elke maand bijna 14 euro moet betalen voor onderhoud. Ik heb dus in de ruim15 jaar dat ik bij Feenstra in het onderhoud zit al bijna 2 nieuwe ketels betaald.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
15-07-2017

Goeie en vriendelijke monteurs

Voldoende 3/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

R Roos
15-07-2017

Goed bedrijf vakmensen

Goed 4/5

Sterke punten
Ervarenheid

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
14-07-2017

Helemaal tevreden

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Goede communicatie

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

L.J.D. Van Der Wedden
13-07-2017

klantvriendelijke, zover ik het kan beoordelen, monteurs vakbekwaam kwamen zeer gemotiveerd over en deskundig.

Goed 4/5

Sterke punten
ze hebben het probleem van lekkage cv goed opgelost.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
12-07-2017

2 jaarlijks onderhoud .

Voldoende 3/5

Sterke punten
Is tegenwoordig al bijzonder, Bedrijf is zonder lang keuzemenu, goed telefonisch bereikbaar. Afspraken punctueel nagekomen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
12-07-2017

Goed en prettig

Voldoende 3/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

F. Casteel
11-07-2017

Jarenlange onderhoudscontract voor CV-ketel.

Goed 4/5

Sterke punten
Snelle handeling bij aanvraag/calamiteiten
Goede periodieke CV-ketel onderhoud

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

S Van Den Bout
09-07-2017

Alleen maar lof en tevredenheid! Het enige jammere is dat het niet mogelijk is dat de afspraak op een preciezer tijdstip gepland kan worden. Het zijn een flink aantal uren waarin de klant thuis moet zijn. In mijn geval was het gepland tussen 08.00 en 12.30. De monteur kwam om 12.20, dus ben ik de hele ochtend thuis geweest. Maar ik snap heel goed dat dit voor het bedrijf en voor de monteurs niet anders kan qua planning. Dus het is zeker geen commentaar.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
De onderhoudsmonteur was heel vriendelijk, rustig en netjes.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Jacqueline
09-07-2017

Vriendelijke monteur. Uitstekende service verleent.

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja