Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2217 beoordelingen door onze klanten

8.1/10
Goed | 2217 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
13-11-2018

Ik heb zojuist telefonisch contact gehad, omdat de verwarming/kachel het niet meer deed. En wat werd ik goed geholpen zeg! Chapeau voor de medewerkster! Met alle geduld en zachtheid werd ik geholpen! Gelijk een telefonisch afspraak gemaakt, zodat ik geholpen kon worden! Nogmaals bedankt!

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Rob Verspeek
11-11-2018

er kwamen vrijdag 26 oktober 2 vrolijke collega's (Remon en Gijs) van B2C bij mij privé een nieuwe ketel ophangen er werd keurig netjes gewerkt en al te afval werd meegenomen

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Een prima stille ketel met veel warm water op douche en bad

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Hans Bakker
11-11-2018

Klantvriendelijk, meedenkend, reële offerte.

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
09-11-2018

mijn indruk van het bedrijf is goed.
keurig en kundig personeel.
alles correct afgewerkt.

Goed 4/5

Sterke punten
monteur correct omgaan met de klant.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
08-11-2018

De eerste keer dat ik met dit bedrijf werk. De eerste indruk is zeer positief. Mijn ervaring, vanaf dat ik `de eerste contact met heb gelegd, is zeer goed. De mensen zijn behulpzaam en vriendelijk.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
1. Vriendelijke monteurs en heel veel kennis van zaken
2. behulpzaam bij het oplossen van problemen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Mo Tiel
07-11-2018

Zojuist fantastische service van Ugur Atici van Feenstra gekregen. Hij kwam voor een pak-plus maar al snel bleek dat mijn ketel aan vervanging toe is. Vanwege de drukte bij Feenstra op dit moment heeft hij voor diverse andere installatieurs gebeld en me uiteindelijk met een bedrijf in contact gebracht!
En dat allemaal zonder kosten door te berekenen. Super!
Terecht dat eigen huis Feenstra aanbeveelt!

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

John, Hoogland
05-11-2018



Een log, soms lomp bedrijf…
Met ingang van januari 2017 is het klantenbestand van Unica overgegaan naar Feenstra. Ik hoorde ook bij die klanten. Direct kreeg ik een brief van Feenstra dat door moderne onderhoudstechnieken 1x per twee jaar onderhoud aan de cv ketel voldoende was. (Kennelijk ook voor ketels van 16 jaar oud). Begin Januari 2018 was onze ketel dus toe aan een onderhoudsbeurt, maar ik hoorde niets van Feenstra. Eind januari via de chatbox op de site gevraagd of ik zelf een afspraak moest maken, of dat Feenstra contact op zou nemen. Dat wisten ze niet, maar ik zou teruggebeld worden. Niet dus.
Half Februari gebeld. Antwoord: Ik krijg een brief met een datum die ik moet bevestigen. Geen brief. 8 Maart gebeld en het bleek dat er geen laatste onderhoudsdatum bekend was (11-1-2016) en dat er geen datum gepland stond. (Overdrachtsfout). Goed , kan gebeuren, dan lossen we dat nu even op.
24 april was de eerst mogelijke datum voor een onderhoudsbeurt, 2 jaar en dik drie maanden na het vorige onderhoud. Dit vond ik wel erg lang, maar de medewerker was niet bereid om ook maar enigszins mee te werken aan een oplossing. We plannen 8 weken van te voren. Klaar. Het was duidelijk dat het mijn probleem was en dat ook maar zo moest blijven. Afspraak toch maar gemaakt, maar het zat me niet lekker. Op 11 maart een contract afgesloten bij Feiken, Amersfoort. Op 12 maart bevestiging en op 20 maart kwam de onderhoudsmonteur. Zo kan het dus ook. Ketel gecontroleerd en verpulverde branderpakking vervangen. In een tijd dat branderpakkingen net negatief in de belangstelling staan blij dat ik niet zo lang hoefde te wachten. Klaar met Feenstra.
19 maart serviceabonnement opgezegd via een online formulier. Kreeg op 20 maart een mail terug dat ik een mail zou krijgen met de door mij ingevulde gegevens en dat ze het jammer vonden dat ik het abonnement op gezegd had. Op 3 april de bevestiging van de opzegging (miv 20 april), het eventueel teveel betaalde abonnementsgeld wordt teruggestort.
Op 23 Mei abonnementsgeld terug gekregen over april t/m juni, maar ik heb in December 2017 voor heel 2018 betaald. Dus juli tot en met december nog te goed…..
Op 1 oktober contact opgenomen met de vraag wanneer de termijnen juli -december worden teruggestort. Vriendelijke mevrouw. Heeft direct contractbeheer gemaild met mij in de CC. Even afwachten dus. Op 10 oktober een brief met het terug te krijgen bedrag…binnen 30 dagen terug te ontvangen…Uiteindelijk ontvangen op 25 oktober.
De monteurs zullen wel vriendelijk zijn en deskundig en de materialen waar ze mee werken deugdelijk. Die ervaring heb ik niet op kunnen doen. Al met al een heel geworstel en dat alleen maar om een cv onderhoudscontract…Ik beveel dit bedrijf niet aan.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
1 Vriendelijke mevrouw bij de klantenservice

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
04-11-2018

Al ruim 20 jaar klant bij Feenstra en dat zegt voldoende.

Goed 4/5

Sterke punten
Goede serviceverlening, bereikbaarheid en informatievoorziening.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Theo Jansen
03-11-2018

We hebben een onderhoudscontract voor de c.v.
Het onderhoud geschiedt eens in de twee jaar. Omtrent de kwaliteit van het werk heb ik geen oordeel want ik heb daartoe niet de kennis. Ik moet vertrouwen op de deskundigheid van de monteur.
Deze was correct, vriendelijk en naar mijn idee deskundig.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Bedrijf houdt zich aan de afspraken.
Goede en duidelijke info vooraf aan het onderhoud.
Correcte informatie voorziening.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
01-11-2018

Tijdens normaal CV onderhoud blijkt er een defect te zijn: monteur geeft aan onderdelen te bestellen en morgen te komen voor reparatie. De volgende dag: geen monteur. Bellen naar Feenstra wijst uit dat de afspraak niet staat geregistreerd. Alsnog wordt de afspraak gemaakt, voor de dag erna. Bij nogmaals contact met Feenstra blijkt nu dat het onderdeel niet leverbaar is en men niet weet wanneer er gerepareerd kan worden. Omdat dit ONACCEPTABEL is voor een huishouden met een jonge baby, terwijl het buiten slechts 8 graden is hebben we aangedrongen op zo spoedig mogelijke reparatie. Maar men kon niets beloven....

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee