Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2268 beoordelingen door onze klanten

8.1/10
Goed | 2268 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
18-01-2019

Goede snelle reactie na reparatievraag

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
11-01-2019

Goede ervaring met afmaken afspraak en met de monteur die het onderhoud deed.

Goed 4/5

Sterke punten
punktueel en zeer goed.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
10-01-2019

Zeer slechte after sales, een maand na de installatie van de ketel is de installatie nog niet compleet, ondanks bellen en mailen. Ze reageren gewoon niet.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Aanschaf ging eenvoudig. De ellende kwam daarna.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Ton
07-01-2019

Afspraken stipt nagekomen, geeft uitleg wat er niet in orde was. Geeft tips, eerlijk

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Afspraken, duidelijkheid

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Jan Biere
03-01-2019

In 2018 heb ik gevraagd om een nieuwe ketel. Deze heb ik gekregen ze vroegen om een handtekening om te bewijzen dat ze de ketel hebben geleverd. Deze handtekening hebben de medewerkers gekregen, op een soort apparaatje. Achteraf blijkt dat ze mijn een servicecontract hebben toegekent. ik reeg namelijk geen factuur in mijn e-mail, maar er werd een herinnering en spoedig daarna een aanmaning gestuurd, naar een adres waar ik niet meer woon, ik ben namelijk geemigreerd naar een ander land. Gelukkig had ik dat huis verhuurd aan mensen die ik ken, zij hebben mij de aanmaning doorgestuurd. Nu heb ik natuurlijk een mail naar feenstra gestuurd met de vraag waar deze factuur voor is. Daarna kreeg ik doodleuk een e-mail terug met het volgende antwoord: We hebben geen factuur gestuurd, want er is een automatische incasso mislukt, dus hebben we maar gelijk een herinerring en vervolgens een aanmaning gestuurd. Ten eerste staat er meer dan genoeg geld op die rekening, dus als er automatische incasso mislukt, dan komt dat niet door mij. De incasso is hoogstwaarschijnlijk mislukt, omdat ik hier nooit voor getekend heb. Pas dus op met deze jongens, ze plakken waarschijnlijk gewoon je handtekening van levering onder een servicecontract, die je nooit gezien hebt. Leuke grappen van feenstra ik ga hier werk van maken.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
nee hier word een normaal mens toch kwaad van.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Raja Boopathi
03-01-2019

Worst company in terms of Service .You need to spend atleast a day to speak to customer care..

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

H.M
02-01-2019

CV ketel laten vervangen door Feenstra. Rookgasafvoerkanaal bleek echter niet afsluitend gemonteerd te zijn. Slordig en nog gevaarlijk ook. Gebeld: 'er vloeit geen bloed mevrouw' en andere mensen zitten momenteel in de kou dus daar gaan we eerst heen. Mogen nu een dikke maand wachten totdat zij hun eigen fout herstellen (ondanks abonnement he...). Belachelijk onbeschofte reactie van deze man en getuigend van weinig kennis of domweg laksheid.

Omdat we nog niet bekend waren met hun 'fantastische' service hadden we al een mechanische ventilatie unit besteld. DIe werd vandaag vervangen. De monteur in kwestie was nauwelijks te verstaan. Ik dacht nog: 'goed, als hij zijn werk goed doet geeft dat niet'. Man was weg en wat bleek: ventilatie unit kon alleen uit of op de maximale stand. Gebeld: bijna 20 minuten later en 3 keer doorverbonden: "mevrouw, ik neem contact op met de monteur en u wordt zo snel mogelijk terug gebeld, als het lukt vandaag nog". Tot nog toe geen bericht gehad. Eens en nooit weer.

Voorlopig zitten wij hier nog aan vast maar een gewaarschuwd mens....

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Pascal Wolzak
30-12-2018

Goed

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

T.H. Yap
29-12-2018

Normaliter worden we gebeld voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Dit jaar moesten we zelf bellen wanneer onze onderhoudsbeurt was gepland. Bijna eind van het jaar. Toevallig was er er een etentje in Ede gepland voor de medewerkers en kon een medewerker naar ons toe komen. Anders was het misschien pas volgend jaar gepland. Jammer.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
betrouwbare medewerkers die terzake kundig zijn en zeer behulpzaam .

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
27-12-2018

Vanochtend gebeld i.v.m. een lekkage en uitval van de CV ketel.
Een uur later stond monteur Jeroen en heeft de zaak gerepareerd.
Gezien de leeftijd van de ketel geregeld dat er een afspraak gemaakt wordt met een adviseur over een nieuwe ketel.
Top service, vriendelijke monteur met goed advies.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Sterke punten van Feenstra, snelheid van handelen, service en vriendelijkheid.

Sterke punten van de monteur, kennis, kwaliteit van reparatie, advies en vriendelijk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja