Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2520 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2520 beoordelingen
86% van onze klanten beveelt ons aan.
Pauline
27-11-2019

Beveiligingsmonteur is langs geweest voor 2-jaarlijks onderhoud

Goed 4/5

Sterke punten
Zeer vakkundige en vriendelijke beveiligingsmonteur die langs kwam. Nam ook de tijd om vragen te beantwoorden en heeft alles weer nagekeken en waar nodig zaken vervangen en aangepast.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Warmink
21-11-2019

Zeer correct.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Komt afspraken na.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Ghijsen M.L.
20-11-2019

goede ervaring

Goed 4/5

Sterke punten
feenstra heeft alles eregeld op adequete wijze

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Smit
16-11-2019

In februari een huur ketel aangeschaft bij Feenstra. Nadat deze geïnstalleerd was is deze niet ingeregeld. Nu het kouder word kregen we de woning niet warm dus heb gekeken naar de instellingen op de CV. Deze kun je echter niet zelf veranderen hier zit een blokkade op. Dus gebeld met Feenstra en kreeg gelijk te horen dat ik daar niet aan mocht komen en ze nu een monteur moesten sturen volledig op mijn kosten. ( Voorrijdkosten , uurloon, eventuele materiaalkosten etc. ) Aankomende februari laat ik de ketel weer verwijderen wat een aanvluiting . Voor mij nooit geen Feenstra meer.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anonymous
15-11-2019

Niet goed.... Anderhalve week zonder warm water gezeten.... 3x monteurs langsgeweest. En maar verkeerd of niks bestellen kwa onderdelen.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Slopen, liegen en verkeerd doorgeven.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

M.J.C. De Koning
13-11-2019

Ik belde voor een monteur omdat ik dacht dat er iets niet goed was. Zonder vragen kreeg ik een nieuw systeem aangeboden en was het abonnement ook nog 5 euro goedkoper

Voldoende 3/5

Sterke punten
correcte behandeling

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Baffour
13-11-2019

Waardeloze service. Betaal goud geld voor een service contract, maar het blijkt niet mogelijk om een afspraak te maken met een monteur. Ik krijg al weken de toezegging dat ik zal worden teruggebeld en ondanks dat ik zelf inmiddels DAGELIJKS bel voor een afspraak, is dit nog steeds niet gelukt. 'Helaas kan ik u niet doorverbinden met de afdeling met wie u de afspraak kan maken', krijg ik te horen. De afspraak die wél werd gemaakt, werd door Feenstra niet nagekomen zonder af te bellen (daar blijf je dan een hele dag voor thuis).

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Logo heeft mooie kleuren. Nee sorry, werkelijk niets positiefs.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Ormeling
11-11-2019

vriendelijke, correcte monteurs met verstand van zaken

Goed 4/5

Sterke punten
ik kan het niet vergelijken met anderen want ik ben al 45 jaar bij Feenstra

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Rotterdammer
09-11-2019

Slecht produkt, waardeloze service, bedrog, nalatigheid, misleiding

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Monteur is aardig

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

SvD
09-11-2019

Wisselend. Als er geen spoed is, komt er een vriendelijke meneer onderhoud uitvoeren. Alles wordt goed uitgelegd.
Bij spoed in het weekend komen ze niet. Er is niet voldoende personeel om in het weekend storingsdienst te rijden. Je kan beter bellen met esnw.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Vriendelijk personeel

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee