Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feeddex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

Toon filters
Filter op:

* verplichte velden

3795 beoordelingen door onze klanten

8.6/10

Goed | 1092 beoordelingen

86

86% van onze klanten beveelt ons aan

Dhr. De Winkel

2022-01-07 Amsterdam

Zeer aangenaam verrast door de professionaliteit en parate kennis van de monteur. Zeer goede voorbereiding waardoor het een snelle montage was.

Uitstekend
9.2/10

Categorie: Montage

Anoniem

2022-01-06 Roosendaal

Positief bedrijf en service

Uitstekend
9.8/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Anoniem

2022-01-06 Roosendaal

Prima service en deskundigheid

10/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Dhr. Lelieveld

2022-01-06 Groningen

wij zijn overgestapt naar jullie,om dat we met dvorige aanbieder niet zulke goede ervaringen hadden.

Goed
7.6/10

Categorie: Montage

Mevr. De Knegt-hendriks

2022-01-05 Apeldoorn

Feenstra, bedankt voor de snelle levering en plaatsing van onze nieuwe ketel.

Uitstekend
9.8/10

Categorie: Montage

Klant A. Van Gestel

2022-01-05 Venray B2B

zeer snelle reactie n.a.v. melding, zeer klantvriendelijk en voor zo ver ik het kan beoordelen ter zake deskundig

Uitstekend
9.8/10

Categorie: Service bij storing

Mevr. Hopman

2022-01-03 Groningen

Over het algemeen niets te klagen, maar er zijn wel dingen niet goed gedaan en goed gegaan, wat niet nodig was geweest.
Nu een week later en 3 monteurs weer in huis gehad om de zaken te corrigeren en vervangen, hoop ik dat alles nu verholpen is.

Goed
8.3/10

Categorie: Montage

Dhr. Laurijsen

2022-01-03 Apeldoorn

Alles van begin tot plaatsing was in orde. Netheid, aan afspraken houden, opruimen, beleefdheid, stipt op tijd. Uitleg, snelheid offerte, kortom zeer tevreden.

Uitstekend
9.1/10

Categorie: Montage

Klant R. Chotkan

2022-01-03 Capelle B2B

Open en eerlijk en goed advies

Uitstekend
9.4/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Anoniem

2021-12-31 Eindhoven B2B

Goed advies gehad over een nieuwe ketel door een deskundige monteur.

Uitstekend
9.1/10

Categorie: Service bij storing