Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2335 beoordelingen door onze klanten

8/10
Goed | 2335 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Nijhuis Finance
21-03-2019

Erg prettige ervaring, medewerker waren klantvriendelijk en zeer behulpzaam

Uitstekend 5/5

Sterke punten
klantvriendelijk
goede service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
20-03-2019

Prettig bedrijf, betrouwbaar in het onderhoud van de CV-ketel. Gemakkelijk te bereiken, komen afspraken na, deskundig en klantgericht.

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
19-03-2019

duidelijke afspraken, goede service.

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
19-03-2019

Een aantal keer één of meerdere monteurs van Feenstra over de vloer gehad de laatste tijd. Voor zowel het periodieke onderhoud, storing en het vervangen van de Cv-installatie.

Goed 4/5

Sterke punten
Vakkundige monteurs.
Duidelijke afspraken.
Op de afgesproken tijd aanwezig.
Netjes en geordend.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Henk Willemse
19-03-2019

keurige werkers

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
18-03-2019

Een evt. abonnementsverhoging etc. zit er bij jullie blijkbaar niet in. Slechts bij de maandelijkse
afschrijving zie ik het. iet bepaald correct en zuivere zakelijkheid. Of mis ik hier iets?

Voldoende 3/5

Sterke punten
De jongeman was goed onderlegd en heeft me weer iets verder wegwijs gemaakt.
Prettige man. Snel en secuur te werk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Familie D .Macnack I. Gemerts
18-03-2019

We hebben het ervaren als vakkundig , en meedenkend en gericht op het oplossen van problemen !!!
En klant vriendelijk .

Uitstekend 5/5

Sterke punten
We hebben het een sterke punt gevonden dat het advies werd aangedragen om te vernieuwen , en tegelijk een goedadvies hebben mee gekregen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Wouter Bon
16-03-2019

Zeer goed. Vakkundige monteur.

Goed 4/5

Sterke punten
Monteur legde heel duidelijk uit wat hij deed.

Apparaat was uiteindelijk alleen maar verstopt. Schoonmaken deed hij in een paar minuten.

Stond ook binnen 3 uur voor de deur.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Martin Bos
15-03-2019

Geen negatieve ervaringen, alleen maar goede. Snelle en correcte afhandeling van de (weinige) zaken die zich hebben voorgedaan.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Zie hierboven.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
13-03-2019

Ervaren monteur Goede kennis van zaken. Denkt mee en geeft goed advies. Snel en correct handelen.

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja