Pers en media

Mirjam Visser Pers Media Feenstra

Bent u journalist en heeft u een vraag over Feenstra? Of heeft u belangstelling voor een interview met een technisch expert of directielid? Neem dan contact op met Mirjam Visser, afdeling Communicatie.  Tel. 0320-211400 of mail persenmedia@feenstra.com.

Aanvragen voor beeldmateriaal kunt u mailen naar: communicatie@feenstra.com. 

Het is niet toegestaan het materiaal op deze website te kopiëren, te verveelvoudigen, door te sturen, te verspreiden, openbaar te maken of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Bovenstaand telefoonnummer en e-mailadres zijn uitsluitend bestemd voor journalisten. Heeft u belangstelling in of vragen over de diensten en producten van Feenstra?  Bel dan met 088 8455 000 (lokaal tarief) of mail naar info@feenstra.com.

Social media

Op onze website Feenstra.com en Feenstra.com/zorgelooswonen vinden journalisten en redacteuren altijd up-to-date informatie. Daarnaast is Feenstra actief op diverse social media.

twitter feenstra facebook feenstra youtube feenstra linkedin feenstra

Wie is Feenstra?

Wellicht heeft u een vraag die beantwoord kan worden met een van de onderstaande antwoorden:

Feenstra. Thuis, daar draait het om.
Feenstra is sinds 1947 actief. Met meer dan 1.500 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens, met name individuen en woningcorporaties. Hierbij is Feenstra actief op zoek naar bewezen oplossingen waarin duurzaam en comfortabel wonen een rol spelen. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor haar klanten klaar staat. Overal in Nederland

Waarin is Feenstra anders dan andere installateurs?
Feenstra gelooft al 70 jaar in altijd bereikbaar zijn, overal in Nederland. Met gecertificeerde en goed opgeleide vakspecialisten in verschillende vakgebieden zijn wij op de toekomst voorbereid. We schreeuwen niet met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Feenstra staat voor vakmanschap en vertrouwen. Veiligheid voor onze klanten en onze collega’s is altijd onze prioriteit. Met Feenstra-collega’s werken we hard om onze klanten tevreden te maken, met daarnaast focus op een duurzaam Nederland.

Door wie wordt de directie van Feenstra gevormd?
Feenstra maakt onderdeel uit van het Vattenfall-concern. De directie van Feenstra bestaat uit een team van vier mensen, onder aanvoering van de algemeen directeur Adriaan Pietersma.

Wat is onze gedachte achter de vele vestigingen van Feenstra?
We geloven in het principe ‘altijd in de buurt’. Voor onze honderdduizenden klanten vinden wij het belangrijk dat er altijd een collega binnen een afstand van 20 kilometer beschikbaar is.