Mijn Feenstra, uw persoonlijke online omgeving

Veel regelt u gemakkelijk online

Mijn Feenstra is uw persoonlijke online omgeving. U beheert hier 24 uur per dag, 7 dagen per week uw klantgegevens en heeft inzicht in uw contracten en facturen. En zodra het weer tijd is voor onderhoud, bevestigt u eenvoudig de afspraak via Mijn Feenstra. Komt een andere dag of tijdstip uw beter uit? Ook dat regelt u eenvoudig met uw Mijn Feenstra account.

 

Nog geen Mijn Feenstra account?

Bent u een particuliere klant van Feenstra en heeft u een actief contract? Dan is een Mijn Feenstra account in een paar stappen geregeld. Makkelijk toch? We zorgen ervoor dat alleen u toegang hebt tot uw gegevens. Want Mijn Feenstra is beveiligd met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Mijn Feenstra account aanmaken

 

 

mijnfeenstra voordelen

mijnfeenstra installatie

Veilig registreren

Bij Feenstra werken wij veilig of wij werken niet. Dat geldt niet alleen voor onze monteurs maar ook voor Mijn Feenstra. Wij hechten veel waarde aan een veilige omgeving voor uw persoonlijke gegevens. Voor het registreren van uw account, is het van belang dat wij zeker weten dat wij u kennen; dat u klant bij ons bent. Daarom vragen wij bij het aanmaken van een account o.a. naar uw e-mailadres. Deze gegevens worden gecontroleerd en bent u (een particuliere) klant van ons, ontvangt u een code waarmee u de registratie kunt afronden. 

Mijn Feenstra account aanmaken