Zorgeloos genieten van warmte, warm water en frisse lucht in huis

Eigen haard is goud waard. Of het nu gaat om cv-ketels, warmtepompen, ventilatie, warmte terugwin-installaties, gashaarden, boilers of geisers: ze zijn onmisbaar voor het dagelijkse comfort dat u graag thuis geniet. Maar door gebruik slijt alles. Daarom is regelmatig en vakkundig onderhoud zo belangrijk. Bij Feenstra hebben we veel vakkennis en ruime ervaring in huis om dit onderhoud voor u te verzorgen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Verleng de levensduur van uw cv-ketel

Onderhoud van uw cv-ketel is belangrijker dan u misschien denkt. Regelmatig onderhoud voorkomt niet alleen storingen, het verlengt ook de levensduur van uw cv-ketel. En, niet onbelangrijk: de onderhoudsmonteur zorgt dat de ketel zo zuinig mogelijk blijft stoken. Daarmee is cv-ketelonderhoud dus goed voor uw portemonnee én voor het milieu. En bij Feenstra kiest u wat bij u past. Een onderhoudsabonnement zodat u zeker weet dat uw cv-ketel met regelmaat wordt onderhouden of kies voor een eenmalige APK voor uw cv-ketel als u liever niet vast zit aan een onderhoudscontract.

Feenstrameerinhuiswarmkind

ServiceAbonnement

  • 2-jaarlijks onderhoud
  • Toestelkeuring
  • Storingsdienst

Vanaf € 6,65 per maand

 Direct afsluiten

Feenstrameervooreenwarmhuis

Cv-ketel APK

  • Eenmalige dienst
  • Toestelkeuring
  • Keuringsrapport


Vanaf € 79,00 eenmalig

Direct afsluiten

  • Keuze uit eenmalig onderhoud of abonnement
  • 800 vakmannen; altijd iemand in de buurt
  • Meer dan 200.000 huishoudens gingen u voor

De kwaliteit van de lucht die u inademt, heeft invloed op uw gezondheid

Dit geldt voor de buitenlucht, maar zeker ook voor de lucht in uw woning. Helaas is de lucht binnen vaak vervuild is en kan dit leiden tot gezondheidsklachten.

DUURZAAM CIRKELGRIJSGemiddeld wordt meer dan 20 uur per dag binnenshuis doorgebracht, waarvan ruim de helft in de eigen woning.


Daarom is het zo belangrijk dat de kwaliteit van de lucht die u thuis inademt goed is. Zorg dus voor een schoon en goed onderhouden ventilatie systeem.

Ventilatie abonnement

Wees verzekerd van schone en gezonde lucht in uw woning. Kies voor een serviceabonnement voor uw mechanische ventilatie of warmteterugwin installatie.

Ventilatie abonnement

Ventilatie reiniging

Voor een gezond huis en goed onderhouden ventilatiesysteem, is het advies om minimaal elke 6 jaar een eenmalige reiniging uit te laten voeren.

Eenmalige reiniging

Wat kunnen wij verder nog voor u onderhouden?

Boiler

Nooit zonder warm water dankzij regelmatig onderhoud van uw boiler.

Geiser

Laat uw geiser deskundig onderhouden en voorkom koolmonoxidevergiftiging.

Gashaard

Geniet zorgeloos van uw gashaard dankzij jaarlijks onderhoud.

Luchtverwarming

Met goed onderhoud zorgt u dat dit belangrijke systeem feilloos blijft werken.

Asbest in huis

Is een vakman van Feenstra bij u in de woning voor onderhoud of installatiewerkzaamheden en treft deze asbestverdacht materiaal aan, wat mogelijk risicovol is voor de monteur? Dan stoppen we onze werkzaamheden per direct en stelt de Feenstra vakman u hiervan op de hoogte. Samen met u kijken we naar hoe we binnen de regelgeving het werk veilig kunnen uitvoeren. 

Meer over asbest

Hoe merk ik of er koolmonoxide vrijkomt in mijn woning?

Er zijn signalen die bij u een alarmbelletje moeten laten afgaan. Bijvoorbeeld gasvlammen die oranje of gelig in plaats van blauw branden en ramen die beslaan. Of als u klachten heeft zoals vermoeidheid, hoofdpijn, verwarring, misselijkheid en hartritmestoornissen. Vaak denken mensen bij deze klachten niet meteen aan koolmonoxidevergiftiging. Neem bij twijfel direct contact op met Feenstra. 

Meer over koolmonoxide