Huisbeveiliging van Feenstra

Huisbeveiliging is belangrijk, want elke 7 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Als u uw huis niet beveiligt, heeft een inbreker gemiddeld maar 30 seconden nodig om uw huis binnen te dringen. Zorg daarom voor goede huisbeveiliging. Zodat u met een gerust hart van huis kunt gaan. En u ’s nachts met een veilig gevoel kunt gaan slapen. De gecertificeerde beveiligingssystemen met een draadloos alarmsysteem en/of beveiligingscamera's van Feenstra waken over uw woning, familie en bezittingen.

Hieronder vindt u de verschillen tussen de Feenstra alarmsystemen, zodat u zelf het beste een keuze kunt maken welk systeem bij uw woonsituatie past. Onze huisbeveiliging is REQ-gecertificeerd. Krijgt u liever advies op maat? Bel vrijblijvend met onze klantenservice: 055-5381080.

Draadloze alarmsystemen vergelijken

Alarmsysteem:AlarmCompactMeest gekozen:
AlarmCompleet
AlarmRoyaal
Prijs    € 0,53 per dag  € 1,- per dag € 1,51 per dag
Upgrade systeem met Pir camera + € 0,14 per dag + € 0,20 per dag n.v.t.
Montage/installatie € 99,-  € 99,-  € 217,80
Bewegingsmelders 1  1 2
Magneetcontacten voor raam of deur 1  2 2
Bedieningspaneel 1  1 2
Buitensirene met flitser x x v
Uitbreiding met componenten mogelijk 16  32 32
Meldkamer Virtueel  Bemand Bemand
Service bij storingen Telefonisch    .  
  AlarmCompact  AlarmCompleet AlarmRoyaal

Bedien uw alarmsysteem eenvoudig met de app

Met de gratis app op uw smartphone of tablet bedient u uw alarmsysteem snel en eenvoudig. Vanaf de bank thuis, onderweg of vanaf uw vakantieadres bedient u uw beveiligingssysteem snel en makkelijk. U kunt uw systeem aan- en uitzetten en in het logboek de historie bekijken van het alarmsysteem en alle componenten.

 

Uitbreiding alarmsysteem met bewegingsmelder met camera

Alle alarmsystemen van Feenstra zijn uit te breiden met verschillende componenten. De bewegingsmelder met camera kunt u ook als optie kiezen bij de pakketten AlarmCompact en AlarmCompleet. Met de zogenaamde PIR-cam kunt u onopvallend beelden bekijken en opslaan. Indien het alarmsysteem aan staat en de melder beweging constateert, neemt deze snel achter elkaar 3 foto's die ook naar uw app worden verstuurd. U kunt ook zelf via de app aangeven dat de bewegingsmelder met camera foto's moet maken, die u vervolgens kunt bekijken op de app op uw smartphone of tablet.

Gecertificeerde draadloze alarmsystemen voor de beste huisbeveiliging

Al onze brand- en inbraakbeveiligingsproducten zijn REQ gecertificeerd, zo weet u zeker dat u een kwaliteitsproduct aanschaft. 

Met AlarmRoyaal kiest u voor een Borg gecertificeerd alarmsysteem.  Een BORG- certificaat kan alleen verstrekt worden door een erkend beveiligingsbedrijf. Hiermee toont u aan dat uw woning goed beveiligd is tegen inbraak. Veel verzekeraars bieden korting op de premie voor de inboedelverzekering.

REQ huisbeveiliging

NCP BORG

KIWA beveiliging

VCA beveiliging

Uneto VNI beveiliging

KvINL beveiliging