Menu

Zomeractie: Tijdelijk gratis afstandsbediening bij een alarmsysteem of 3 maanden gratis op een camerasysteem

Beter voorkomen dan genezen

Elke 11 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Gelukkig zijn er manieren om inbrekers af te schrikken of de schade beperkt te houden. Zoals een betrouwbaar alarmsysteem en camerabewaking. Zodat u met een gerust hart van huis of naar bed kunt gaan. Bekijk hieronder wat Feenstra te bieden heeft voor úw woning en situatie, of vraag vrijblijvend advies aan voor advies op maat.

vlinderZomeractie
Tijdelijk gratis afstandsbediening t.w.v. € 49,00 bij een alarmsysteem of 3 maanden gratis op een camerasysteem met een voordeel tot wel € 109,50.

Vrijblijvend advies aanvragen

Huisbeveiliging breekijzer

Weet u eigenlijk hoe inbraakveilig u woont?

Met onze handige tool bent u daar zo achter.

Start Veilig Wonen Check

Draadloos alarmsysteem

Bij een huis dat niet goed beveiligd is, kan een inbreker in gemiddeld 30 seconden binnendringen. Hoe voorkomt u dat? Met sloten van hoge kwaliteit, maar ook met een goed beveiligingssysteem. De gecertificeerde beveiligingssystemen van Feenstra waken over uw woning, familie en bezittingen. Via een handige, gratis app bedient u het systeem op afstand. U heeft al een alarmsysteem vanaf € 34,50 per maand.

Zomeractie
Tijdelijk gratis afstandsbediening t.w.v. € 49,50 bij een alarmsysteem.

Alarmsysteem in uw huis

Camerabewaking

Beveilig uw woning en gezinsleden met beveiligingscamera’s. Zij houden voor u een oogje in het zeil, zowel in als buiten uw woning. Handig voor als u zelf niet thuis bent. Bovendien kunnen camerabeelden u helpen om mogelijke inbrekers achteraf te identificeren. Bekijk de camerabeelden live via een gratis app op uw smartphone of tablet. 

Zomeractie
Tijdelijk 3 maanden gratis op elke camerapakket met een 5-jarig contract. Uw voordeel loopt op tot wel € 109,50.

De mogelijkheden voor camerabewaking

  • 8.4/10
  • 141 beoordelingen
  • The Feedback Company
  • 94% van onze klanten beveelt ons aan.
  • Alle beoordelingen

Huisbeveiliging van Feenstra biedt:

Beveiliging voor de hogere risicoklasse

Particuliere woningen met een kostbare inboedel hebben vanwege verzekeringseisen veelal een beveiligingssysteem nodig in een hogere risicoklasse. Dit geldt ook voor beveiliging van het MKB en de groot zakelijke markt. Ook dat kan Feenstra leveren, inclusief BORG certificaat. Goed om te weten: Kiest u voor een alarmsysteem met BORG certificering, dan krijgt u tot 15% korting op uw inboedelverzekering. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar.

Beveiliging voor hogere risicoklasse

VCA REQ beveiliging logo UNETOVNI BORG beveiliging logo KvINL logo Kiwa logo Feenstra Beveiliging ACN logo Feenstra Meldkamer Pac