Door mechanische ventilatie gezonde lucht in huis

U weet vast de temperatuur in uw huis wel, maar hoe is het gesteld met uw binnenklimaat? In veel woningen is de lucht binnen ongezonder dan buiten. De oplossing is om de lucht in uw woning constant te verversen. In veel woningen is daarom sinds de jaren ’80 een mechanische ventilatie of een warmteterugwin installatie (wtw) ingebouwd. Zo’n ventilatiesysteem raakt alleen vervuild. Om goed te blijven functioneren, moet het daarom onderhouden en regelmatig schoongemaakt worden. Bij Feenstra is het onderhoud en de controle van uw ventilatie in deskundige handen. Naast onderhoud aan uw ventilatiesysteem, kan Feenstra ook uw gehele ventilatiebox vervangen. Dit is meestal nodig als uw ventilatiebox ouder is dan 15 jaar, veel lawaai maakt en slecht afzuigt.

Ventileert u voldoende?

De lucht die we inademen is niet altijd even gezond. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de lucht in huis vaak slechter is dan buiten. Voor een gezonde lucht in huis is 24 uur per dag ventilatie nodig, het hele jaar door. Weet u of u voldoende ventileert? Doe nu de Ventilatiecheck en ontvang direct advies.

Start ventilatiecheck

Ventilatie onderhoud

Onderhoud mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie is voorzien van een motor die lucht afvoert via luchtkanalen, bijvoorbeeld in uw keuken, badkamer en toilet. Kies voor een eenmalige reiniging of een serviceabonnement.

ONDERHOUD mechanische ventilatie 

Onderhoud wtw installatie

Een wtw-systeem gebruikt de warmte van afgezogen lucht om toevoerlucht voor te verwarmen en blaast die vervolgens uw huis in. Kies voor een eenmalige reiniging of een serviceabonnement.

ONDERHOUD wtw installatie

Staat u er wel eens bij stil wat er in de lucht zit die u inademt?

Uit recent onderzoek blijkt dat in 25% van de Nederlandse woningen de bewoners gezondheidsklachten hebben door met name teveel vocht en onvoldoende frisse lucht. Voor een gezond huis is de oplossing om de lucht in uw woning constant te ventileren. 

Feenstra & het Longfonds

Actie logo Longfonds

Kiest u dit jaar voor een serviceabonnement of eenmalige reiniging van uw ventilatiesysteem bij Feenstra, doneren wij het Longfonds € 10,- .