Beveiliging

Een veilig gevoel

Mensen huisvesten die zelf niet in hun huisvesting kunnen voorzien is geen eenvoudige opdracht. Om deze mensen een warm en veilig thuis te bieden is wellicht nog lastiger. Zaken als passend toewijzen dragen er toe bij dat de eenzijdigheid in uw bezit toe neemt. Er staan u technische middelen ten dienste die u en uw huurders kunnen helpen. Feenstra installeert en onderhoudt al jarenlang inbraakbeveiliging en camera beveiliging in woningen.

Inbraakdetectie, noodknopbediening en/of branddetectie

Feenstra kiest voor beveiliging voor de hoogwaardige beveiligingstechniek van onze partners Risco, UTC en Honeywell. Onderscheidend in deze techniek is dat zowel bij stroom uitval of uitval van verbinding de signalering in tact blijft. De draadloze componenten dragen zorg voor laagdrempelige installatie. Deze systemen zijn voor zowel inbraakdetectie, noodknopbediening als branddetectie in te zetten. Deze installatie vindt plaats door onze eigen vaklieden. Deze vaklieden zijn allen geschoold op het gebied van veiligheid. Een vertrouwd gevoel.

De camera beveiliging behoort ook tot de mogelijkheden

Dit doet Feenstra met zijn partner Dahua. Hoogwaardige beeldkwaliteit. Zowel in de woning als in appartementencomplexen is dit een bewezen oplossing. Ook hier geldt dat deze installaties door onze eigen specialisten worden geïnstalleerd en onderhouden. Zodat de techniek doet wat u er van mag verwachten.

Geïnteresseerd geraakt? Onze adviseurs voorzien u graag van een maatwerk advies.Contact opnemen met Feenstra

Ook beveiliging van uw pand en bedrijf

Veel MKB bedrijven en particuliere woningen met waardevolle inboedel hebben een beveiligingssysteem nodig in een hogere risicoklasse. Ook dat kan Feenstra leveren, inclusief BORG opleverbewijs.

Meer over MKB beveiliging

Meldkamer

Alarmcontrol is de vaste partner die 24 uur per dag met behulp van deze technische hulpmiddelen indien nodig hulpdiensten inschakelt.Bewoners geven ons terug dat alleen al de preventieve werking daadwerkelijk voor een veilig gevoel zorgt.

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

  • Techniek Nederland
  • Feenstra Meldkamer Pac
  • KM req 260x100
  • Borg certificaat beveiliging
  • ACN logo
  • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001
  • InstallQ aantoonbaar beter Feenstra