Zonnepanelen advies

Vraag 1 van 3

Op welk type dak wilt u de zonnepanelen geïnstalleerd hebben?

Er is maar 1 antwoord mogelijk

Vraag 2 van 3

Welk soort dakbedekking heeft u waarop de zonnepanelen geïnstalleerd moeten worden?

Kies hieronder het soort dakbedekking waarop de zonnepanelen geïnstalleerd moeten worden. U kunt meerdere opties selecteren.
Klik op 'Volgende' om door te gaan. 

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Vraag 3 van 3

Is het dak van uw woning vrij van asbest?

Wanneer er sprake is van asbest dient dit vooraf door een gespecialiseerd bedrijf te worden verwijderd. Er zal in ieder geval geen sprake zijn van asbest als uw huis in of na 1994 is gebouwd. Vloerzeil of vinyltegels van na 1985 bevatten ook geen asbest.

Er is maar 1 antwoord mogelijk

Gefeliciteerd, uw dak is geschikt!

Bedankt voor uw interesse in zonnepanelen.

We helpen u graag verder! Vul uw gegevens in, beantwoord extra vragen met betrekking tot uw situatie en upload de gevraagde foto’s.
Na ontvangst neemt onze adviseur contact met u op. 

Vraag direct zonnepanelen advies aan

Solease

Bedankt voor het doorlopen van deze vragenlijst.

U heeft aangegeven een rieten dak te hebben. Helaas kan Feenstra u op dit moment niet voorzien van een offerte voor zonnepanelen. Maar we hebben voor u wel een andere optie. Indien u akkoord bent, kunt u via onderstaande link uw contactgegevens op de website van onze partner Solease achterlaten en daar een offerte aanvragen. Solease neemt dan contact met u op.

Vraag uw offerte aan bij Solease

Asbest

Op basis van uw antwoorden kunnen wij u helaas niet helpen. Eerst moet de asbest verwijderd zijn, daarna willen wij u graag van dienst zijn.

Dakkapel

Op basis van uw antwoorden kunnen wij u helaas niet helpen; u heeft te weinig dakvlakken beschikbaar waarop wij ons minimum van 6 panelen kunnen installeren.

Vorige Volgende

Een veilige zonne-installatie door onze gecertificeerde monteurs