Menu

Nieuwe cv-ketel nodig?

Klanten beoordelen installatie door Feenstra met een 8,5

Dé cv-ketelspecialist van Nederland

Warm wonen, warm douchen: de cv-ketel is het hart van een behaaglijk huis. Met een onderhoudscontract van Feenstra zorgt u dat uw cv-ketel lang meegaat en zuinig blijft. Met meer dan 800 gecertificeerde monteurs in het hele land zijn we altijd bij u in de buurt.

Zelfs een goed onderhouden ketel is na jaren trouwe dienst een keer aan vervanging toe. Bij Feenstra kunt u een nieuwe cv-ketel kopen of huren. Wij hebben alle kwaliteitsmerken hr-ketels in huis, zoals ATAG, Vaillant, Intergas, Nefit en Remeha. U kunt er gelijk een passende (slimme) thermostaat bij kiezen.

actie cvketel

Tijdelijk veel voordeel op cv-ketels

Koopt u een nieuwe Remeha, ATAG of Intergas cv-ketel inclusief all-in service, ontvangt u € 50,- korting. En bij 4 modellen ATAG ketels ontvangt u zelfs een gratis ATAG One slimme thermostaat van ons cadeau. Wilt u liever een cv-ketel huren? Dan krijgt u een gratis vuilafscheider bij de installatie.

Actie cv-ketels

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cv-ketel vervangen

  • Spoedgeval?
  • Binnen 48 uur nieuwe ketel.
  • Ruime voorraad ketels.

Spoedvervanging ketel

Altijd hulp bij storing

  • Al vanaf € 5,99 per maand.
  • Verleng levensduur ketel.
  • Vaak zelfde dag geholpen.

Cv-ketelonderhoud

Cv-ketel merken

  • Alle A-merken in assortiment
  • Onafhankelijk advies.
  • Onderhoud alle merken.

Cv-ketel merken

Veiligheidspakket cv-installatie

Een nieuwe HR cv-ketel installeren is meer dan alleen de ketel vervangen. Wist u dat uw rookgasafvoer gemiddeld maar één ketelleven meegaat? En is het belangrijk dat gasleidingen worden nagekeken op lekkages en een koolmonoxidemeting wordt uitgevoerd. Feenstra werkt veilig of niet. Daarom hoort bij iedere installatie van een cv-ketel een veiligheidspakket. Zo garanderen wij uw en onze veiligheid.

Installatie nieuwe hr-ketel

De prijs van uw nieuwe combiketel bestaat uit de kale koopprijs en de kosten voor de installatie. Dit maakt het vergelijken van prijzen lastig. Vaak wordt alleen een 'kale' prijs voor een verwarmingsketel vermeld. U dient dan zelf na te gaan welke kosten hier nog bij komen. Om onduidelijkheden te voorkomen, zijn bij Feenstra alle cv-ketel prijzen altijd inclusief installatie!

4scios hr-ketel

VCA cv-ketel

Uneto-Vni verwarming

Kiwa ohsas combiketel

KvINL hr ketel kopen

Komo cv-ketel huren

Meer met Minder energie Ketelkiezer