Menu

Nieuwe cv-ketel nodig?


Klanten beoordelen installatie door Feenstra met een 8,5


Dé cv-ketelspecialist van Nederland

Warm wonen, warm douchen: de cv-ketel is het hart van een behaaglijk huis. Met een onderhoudscontract van Feenstra zorgt u dat uw cv-ketel lang meegaat en zuinig blijft. Met meer dan 800 gecertificeerde monteurs in het hele land zijn we altijd bij u in de buurt.

Zelfs een goed onderhouden ketel is na jaren trouwe dienst een keer aan vervanging toe. Bij Feenstra kunt u een nieuwe cv-ketel kopen of huren. Wij hebben alle kwaliteitsmerken hr-ketels in huis, zoals ATAG, Vaillant, Intergas, Nefit en Remeha. U kunt gelijk een passende (slimme) thermostaat erbij kiezen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cv-ketel vervangen

  • Spoedgeval?
  • Binnen 48 uur nieuwe ketel.
  • Ruime voorraad ketels.

Spoedvervanging ketel

Altijd hulp bij storing

  • Al vanaf € 5,99 per maand.
  • Verleng levensduur ketel.
  • Vaak zelfde dag geholpen.

Cv-ketelonderhoud

Cv-ketel merken

  • Alle A-merken in assortiment
  • Onafhankelijk advies.
  • Onderhoud alle merken.

Cv-ketel merken

cv-ketel ATAG atag one thermostaat

Gratis slimme thermostaat bij ATAG cv-ketel

Geniet van extra comfort met de slimme thermostaat Atag One 2.0. Dé thermostaat, die meedenkt én vooruitkijkt. Gemakkelijk op afstand regelen van de temperatuur. Comfortabel en efficiënt. En tijdelijk geen  € 249,- maar gratis bij de ATAG cv-ketels type A244EC, E325EC, I28EC en I36EC.

Meer over de actie

 

Veiligheidspakket

Een nieuwe cv-ketel installeren is meer dan alleen de ketel vervangen. Wist u dat uw rookgasafvoer gemiddeld maar één ketelleven meegaat? En is het belangrijk dat gasleidingen worden nagekeken op lekkages en een koolmonoxidemeting wordt uitgevoerd. Feenstra werkt veilig of niet. Daarom hoort bij iedere installatie van een cv-ketel een veiligheidspakket. Zo garanderen wij uw en onze veiligheid.

Installatie nieuwe cv-ketel

De prijs van uw nieuwe cv-ketel bestaat uit de kale koopprijs en de kosten voor de installatie. Dit maakt het vergelijken van prijzen lastig. Vaak wordt alleen een 'kale' prijs voor een cv-ketel vermeld. U dient dan zelf na te gaan welke kosten hier nog bij komen. Om onduidelijkheden te voorkomen, zijn bij Feenstra alle cv-ketel prijzen altijd inclusief installatie!

4scios

KM vca 260x100

KM uneto 260x100

Kiwa ohsas

KvINL logo

KM komo 260x100

KM mmm 260x100