Menu

Partners van Feenstra

Feenstra werkt samen met diverse andere bedrijven. Wij zijn er trots op de volgende organisaties tot onze samenwerkingspartners te mogen rekenen.

logo nuon groot

Nuon is een energieonderneming, die circa 2,1 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland. Nuon produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas. Feenstra maakt sinds 2001 onderdeel uit van Nuon. Via de website van Nuon worden de producten en diensten van Feenstra aangeboden. Nuon klanten kunnen gebruik maken van allerlei voordelen als het gaat om de producten en diensten van Feenstra. Meer informatie vindt u op de website van Nuon

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis komt op voor de belangen van iedereen die een eigen woning bezit. Elke dag zet Vereniging Eigen Huis haar ruime expertise en kennis in voor ruim 690.000 leden. Vereniging Eigen Huis biedt daarnaast aantrekkelijke voordelen voor leden op tal van producten. Feenstra en Vereniging Eigen Huis werken samen door consumenten te informeren over verwarming en het belang van onderhoud van uw cv-ketel. Daarnaast kunnen leden van VEH gebruik maken van aantrekkelijke voordelen bij Feenstra. Meer informatie kunt u vinden in het Eigen Huis Magazine of op de website van Vereniging Eigen Huis.

MMM.png

Meer Met Minder informeert de consument over het toepassen van energiebesparende maatregelen. Zo biedt Meer Met Minder onder andere het ‘woningdossier’ aan. Door middel van uw postcode en huisnummer geeft het woningdossier het Energielabel van uw woning weer. Met het woningdossier kunt u maatregelpakketten samenstellen. Het woningdossier laat u vervolgens het verbeterde energielabel zien, de jaarlijkse kosten en de besparingen. Feenstra is aangesloten bij Meer Met Minder als een van de aanbieders in energiebesparende maatregelen. De gebruikers beoordelen Feenstra met een gemiddeld cijfer van 8.5. 

MC

Milieu Centraal is een onafhankelijke voorlichtingsorganisatie die consumenten praktische informatie biedt over energie en milieu in het dagelijks leven. Zij staat voor betrouwbare informatie die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en zorgt ervoor dat de kennisbasis up-to-date blijft. Door de onafhankelijkheid is Milieu Centraal in de een geloofwaardige endorser van milieuclaims. Milieu Centraal ontwikkelt ook allerlei initiatieven zoals Verbeteruwhuis.nl en de Week van de Energierekening. 

Longfonds Logo LockUp TaglineRechtsHet Longfonds strijdt voor gezonde lucht. Voor en met iedereen. Ze maken onderzoek mogelijk. Ze pakken vieze lucht aan. En ze doen er alles aan om kinderen rookvrij te laten opgroeien. Ze komen op voor de beste zorg voor longpatiënten én voor iedereen die dat misschien ooit wordt. Met topwetenschappers en met steun van donateurs boekt het Longfonds vooruitgang. In bijna 60 jaar maakte het Longfonds groot verschil in de wetenschap: er kwamen betere behandelingen, revalidatie bij longziekten, nieuwe medicijnen, patiënten kregen een stem in onderzoek.
Feenstra strijdt mee met het Longfonds voor gezonde lucht en gezonde longen. Kijk voor meer informatie over het Longfonds op www.longfonds.nl

                     Takkenkamp logo

Per 1 januari 2016 heeft Feenstra haar isolatie-activiteiten overgedragen aan haar partner Takkenkamp Isolatie. Takkenkamp Isolatie is onderdeel van de Takkenkamp Groep, die afzonderlijk of integraal uw woning of gebouw helpt verduurzamen door middel van voegwerk, onderhoud, renovatie, restauratie en isolatie. Takkenkamp Groep is een familiebedrijf met ruim 75 jaar ervaring. Met een landelijk netwerk van vestigingen en hoog gekwalificeerd personeel realiseert Takkenkamp maatwerk-oplossingen voor eigenaren en beheerders van gebouwen en woningen. Door het toevoegen van isolatie aan de portefeuille, kan Takkenkamp nog beter inspelen op klantwensen omtrent comfortverbetering, energiebesparing, optimaal onderhoud en een fraaie uitstraling van woningen en gebouwen. Klik hier voor meer informatie over Takkenkamp Isolatie.

Hier klimaatbureauStichting HIER klimaatbureau is een maatschappelijke organisatie in Nederland die zich volledig toespitst op het onderwerp klimaatverandering. Het klimaatprobleem oplossen kan, maar alleen als iedereen meedoet. Daarom betrekt HIER heel Nederland bij de oplossing. Praktisch en positief. Haalbaar en concreet. We zien de oplossing overal: bij mensen thuis, in de wijk en bij bedrijven. Bekijk hier meer over de samenwerking tussen Feenstra en Stichting HIER klimaatbureau.