Partners van Feenstra

Feenstra werkt samen met diverse andere bedrijven. Wij zijn er trots op de volgende organisaties tot onze samenwerkingspartners te mogen rekenen.

Vattenfall

Vattenfall is een energieonderneming, die circa 2,1 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland. Vattenfall produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas. Feenstra maakt sinds 2001 onderdeel uit van Vattenfall (voorheen Nuon). Via de website van Vattenfall worden de producten en diensten van Feenstra aangeboden. Vattenfall klanten kunnen gebruik maken van allerlei voordelen als het gaat om de producten en diensten van Feenstra. Meer informatie vindt u op de website van Vattenfall

MMM.png

Meer Met Minder informeert de consument over het toepassen van energiebesparende maatregelen. Zo biedt Meer Met Minder onder andere het ‘woningdossier’ aan. Door middel van uw postcode en huisnummer geeft het woningdossier het Energielabel van uw woning weer. Met het woningdossier kunt u maatregelpakketten samenstellen. Het woningdossier laat u vervolgens het verbeterde energielabel zien, de jaarlijkse kosten en de besparingen. Feenstra is aangesloten bij Meer Met Minder als een van de aanbieders in energiebesparende maatregelen. De gebruikers beoordelen Feenstra met een gemiddeld cijfer van 8.5. 

MC

Milieu Centraal is een onafhankelijke voorlichtingsorganisatie die consumenten praktische informatie biedt over energie en milieu in het dagelijks leven. Zij staat voor betrouwbare informatie die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en zorgt ervoor dat de kennisbasis up-to-date blijft. Door de onafhankelijkheid is Milieu Centraal in de een geloofwaardige endorser van milieuclaims. Milieu Centraal ontwikkelt ook allerlei initiatieven zoals Verbeteruwhuis.nl en de Week van de Energierekening. 

Hier klimaatbureau

Stichting HIER klimaatbureau is een maatschappelijke organisatie in Nederland die zich volledig toespitst op het onderwerp klimaatverandering. Het klimaatprobleem oplossen kan, maar alleen als iedereen meedoet. Daarom betrekt HIER heel Nederland bij de oplossing. Praktisch en positief. Haalbaar en concreet. We zien de oplossing overal: bij mensen thuis, in de wijk en bij bedrijven. Bekijk hier meer over de samenwerking tussen Feenstra en Stichting HIER klimaatbureau.

Cheappower4U


Cheappower4U is een facilitator als het gaat om de verduurzaming van de (bestaande) gebouwde omgeving. Niet alleen biedt zij samen met haar partners de techniek welke het mogelijk maakt om CO2 te reduceren, ook financiert zij deze voor haar klanten. De drempel om te verduurzamen ligt hierdoor een stuk lager. Cheappower4U is gestart met een oplossing voor blokverwarming, momenteel werkt zij samen met Feenstra aan een soortgelijke propositie voor woningen. Voor meer informatie over Cheappower4U en haar producten, zie www.cheappower4u.nl

                     Takkenkamp logo

Per 1 januari 2016 heeft Feenstra haar isolatie-activiteiten overgedragen aan haar partner Takkenkamp Isolatie. Takkenkamp Isolatie is onderdeel van de Takkenkamp Groep, die afzonderlijk of integraal uw woning of gebouw helpt verduurzamen door middel van voegwerk, onderhoud, renovatie, restauratie en isolatie. Met een landelijk netwerk van vestigingen en hoog gekwalificeerd personeel realiseert Takkenkamp maatwerk-oplossingen voor eigenaren en beheerders van gebouwen en woningen. Door het toevoegen van isolatie aan de portefeuille, kan Takkenkamp nog beter inspelen op klantwensen omtrent comfortverbetering, energiebesparing, optimaal onderhoud en een fraaie uitstraling van woningen en gebouwen. Klik hier voor meer informatie over Takkenkamp Isolatie.