Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

28 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,4/10
Goed | 28 beoordelingen
84% van onze klanten beveelt ons aan.
Klant J.h. Van Der Vegt
2020-04-22
Enschede B2C

Zeer goed geholpen en zeer vakkundig personeel top ga zo door zou ik zeggen

Uitstekend 10/10
Klant R. Van Der Pot
2020-04-22
Enschede B2C

Prima bedrijf met zeer correct personeel ????????

Uitstekend 10/10
Klant J.w. De Vries
2020-04-23
Enschede B2C

De service volgens afspraak na gekomen en de tijdsbestek indeling naar tevredenheid,goede communicatie met monteur en receptioniste.

Goed 7,3/10
Klant J. Schuurman
2020-05-14
Enschede B2B

Altijd al tevreden geweest over Feenstra.

Uitstekend 10/10
Anoniem
2020-06-03
Enschede B2B

Gewoon goed ik had een storing en die is opgelost

Goed 8,1/10
Anoniem
2020-06-17
Enschede B2C

Gebeld ivm lekkage huurketel.

Zou volgende dag tussen 08-17 uur monteur voor komen. 

's Morgens om half 11 gebeld voor een tijdsindicatie, kon niet worden gegeven, wel afgesproken dat ik een kwartier voor komst gebeld zou worden. 

Om 15:45 uur nogmaals gebeld, medewerker verzekerde me dat de monteur zou komen, gegarandeerd en 100% (letterlijke woorden medewerker).

Om 17:45 uur nog geen monteur, nogmaals gebeld. 

Medewerker liet me lang in de wacht staan om eea uit te zoeken. Uiteindelijk de boodschap dat er een fout is gemaakt en dat de monteur vandaag niet meer komt.

Volgende dag tussen 8-12:30 kon wel.

De lekkage moet ik zolang maar opvangen in een bakje, medewerker kon verder niets voor mij doen, ook geen monteur sturen voor calamiteiten. 

Medewerker begreep dat het vervelend was, ik vind het belachelijk en bespottelijk! Dit was al de tweede keer dat ik een dag heb moeten verspillen voor het wachten op een monteur volgens afspraak die vervolgens niet op komt dagen. 

Onvoldoende 3,6/10
Klant H. Cohen
2020-06-25
Enschede B2C

Het is altijd in orde als de monteur is geweest

Uitstekend 8,9/10
Klant M. Weber
2020-07-15
Enschede B2C

Een bevestiging krijgen dat de afspraak doorgaat op de gevraagde datum

Goed 7,6/10
Anoniem
2020-09-23
Enschede B2B

Het maken van een afspraak voor onderhoud aan de cv ketel is mij zeer slecht bevallen. Ik heb er maanden over gedaan om een afspraak te maken met de klantenservice. Dit omdat ze mijn voorkeuren niet konden inplannen. Argument was elke keer. Dan zitten we niet bij u in de buurt.
De monteur daarin tegen heeft goed werk geleverd en denkt mee.

Voldoende 5,5/10
Klant K. Roesink
2020-09-28
Enschede B2C

Alhoewel ze voor mijn probleem met de ketel 3 achtereen volgende dagen nodig hadden, heeft Feenstra er wel alles aan gedaan cq besteld om het probleem z.s.m op te lossen.

Uitstekend 9/10