Vattenfall klanten krijgen 5% korting bij Feenstra op cv-ketel onderhoud en ventilatie onderhoud

Feenstra is sinds 2001 dochter van moederbedrijf Vattenfall. Heeft u bij Vattenfall interesse getoond in zonnepanelen, cv-ketels, onderhoud van uw installaties, ventilatie of huisbeveiliging? Dan neemt Feenstra contact met u op voor advies. Desgewenst voert Feenstra installaties uit, of pleegt het onderhoud aan de installaties bij u in huis. Feenstra zorgt ervoor dat de techniek voor u werkt!

Neemt u als klant van Vattenfall gas en/of stroom af? Dan krijgt u 5% korting op uw serviceabonnement van uw cv-ketel, ventilatie- en warmte terugwinsysteem.

Waarom cv-ketel onderhoud?

Een cv-ketel is een slim apparaat dat er voor zorgt dat u warm water en een comfortabele warmte in uw woning heeft. Door periodiek cv-ketel onderhoud voorkomt u dat deze verkeerd is ingeregeld en dat onderdelen van uw cv-ketel verroesten of onnodig slijten. Zo worden onnodig gasverbruik en de kans op storingen beperkt. 

CV-ketel onderhoud

Waarom onderhoud aan uw mechanische ventilatie en wtw installatie?

Het is verstandig om uw mechanische ventilatie en warmte terugwin systeem goed te laten onderhouden en regelmatig grondig te laten reinigen.

Vervuilde luchtkanalen en achterstallig onderhoud zorgen voor minder rendement en dus voor minder frisse lucht in uw woning. Een slecht geventileerde woonomgeving kan ook schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Mechanische ventilatie                         Warmteterugwin

Samenwerking Vattenfall & Feenstra

Over Feenstra
Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in installatietechniek met een nationale dekking. Later is Feenstra uitgebreid als hét onafhankelijke allround energie service bedrijf van Nederland op het gebied van verwarming, ventilatie, beveiliging en zonnepanelen.

Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens, met name particulieren en woningcorporaties. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar staat.  

Over Vattenfall
Vattenfall is een van de grootste Nederlandse leveranciers van energie, koude en warmte. Dit doet Vattenfall zo betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam mogelijk. Meer informatie vindt u op www.vattenfall.nl.

Vattenfall Feenstra