Menu

Draagbare paniekknop alarmsysteem

Persoonlijk alarm tijdens noodsituaties

De draagbare paniekknop is waterdicht en ontworpen om binnenhuis te dragen als armband of hanger. De paniekknop kan worden gebruikt voor persoonlijk alarm in noodsituaties. Als de drager niet meer in staat is om een ander communicatiemiddel te gebruiken kan u met de draagbare paniekknop een noodsignaal verzenden. Bij gebruik van de paniekknop wordt er een signaal verzonden naar de meldkamer. Vervolgens zal er vanuit de meldkamer doorschakeling plaatsvinden naar de opgegeven contactpersonen. Het dragen van de paniekknop is een geruststellende gedachte voor zowel de drager van de paniekknop als diens dierbaren. De draagbare paniekknop is waterbestendig en geeft een signaal af als de batterij bijna leeg is. 

Draagbare paniekknop bij alarmsysteem bestellen

Draagbare paniekknop alarmsysteem Feenstra

Voordelen draagbare paniekknop

  • Waterdicht ontwerp
  • Draagbaar als armband of hanger
  • Bereik tot 120 meter afstand van het alarmsysteem 
  • Aan te sluiten op elk alarmsysteem van Feenstra

Draagbare paniekknop aansluiten op uw alarmsysteem

Feenstra verkoopt draagbare paniekknoppen van RISCO. De paniekknop wordt door onze beveiligingsmonteur aangesloten op uw Feenstra alarmsysteem. De draagbare paniekknop werkt op 3V Lithium batterij. Deze batterij wordt gratis meegeleverd bij aanschaf van de draagbare paniekknop.

Bestellen draagbare paniekknop

De kosten van de draagbare paniekknop bedragen € 86,-. De prijs is inclusief 3V Lithium batterij en installatie door onze monteur. Bij aanschaf van een alarmsysteem bij Feenstra of tijdens een onderhoudsbeurt van uw alarmsysteem kunt u bij de beveiligingsmonteur aangeven dat u graag één of meerdere draagbare paniekknoppen wenst. 

Component bij alarmsysteem bestellen

Wilt u een component los bestellen?
Dan betaalt u naast de kosten voor de draagbare paniekknop ook € 60,- aan voorrij- en installatiekosten. Een component los bestellen is alleen telefonisch mogelijk; bel: 088 - 6660666 of bekijk alle huisbeveiligingscomponenten.

Technische specificaties

  • Batterijtype: 3V Lithium muntvormig
  • Waterbestendig met IP67 rating
  • Geeft een signaal als de batterij leeg is
VCA REQ beveiliging logo UNETOVNI BORG beveiliging logo KvINL logo Kiwa logo Feenstra Beveiliging ACN logo Feenstra Meldkamer Pac