Personenalarmering

Wat is personenalarmering?

Personenalarmering is een alarmsysteem om hulp te roepen in noodsituaties. Door een noodknop die u bij zich draagt, kunt u zelf gekozen contactpersonen of de hulpdiensten waarschuwen. Waar u ook bent!

Uniek aan het personenalarm van Feenstra is dat in een noodsituatie uw contactpersonen tegelijkertijd worden gebeld en uw locatie zien. De eerste die opneemt kan direct met u communiceren om af te stemmen wat er moet gebeuren. Neemt er niemand op, dan wordt u automatisch doorverbonden met de meldkamer van Feenstra. Zo weet u zeker dat u de beste hulp krijgt, met één druk op de knop. 


persoonsalarm

  • Slechts 1x per 5 dagen opladen
  • Gegarandeerd direct contact
  • Een all-in vast maandbedrag
  • Contactpersonen zien uw locatie

Kies de juiste persoonsalarmering voor uw situatie

Personenalamering Alert

Personenalarmering Alert

Voelt u zich weleens onveilig? Tijdens uw werk, ’s avonds op straat, bij het uitgaan, op reis of alleen thuis? Of maakt u zich zorgen om uw kinderen als ze alleen zijn? Dan is dit de oplossing! Eén druk op de knop en er komt hulp. De Feenstra Alert noodknop werkt met een simkaart en is hierdoor 100% mobiel.

Ontdek meer over personenalarm Alert

Personenalarmering Max

Personenalarmering Max

Met Feenstra Max Personenalarmering kunt u langer verantwoord zelfstandig wonen, met meer gemoedsrust en meer bewegingsvrijheid. Want mocht er iets gebeuren, dan is hulp altijd dichtbij. Waar u ook bent! Stel dat u valt, onwel wordt, de weg kwijtraakt of u niet veilig voelt, dan drukt u op de noodknop en u heeft direct contact. 

Ontdek meer over personenalarm Max

Personenalarmering ouderen

Personenalarmering kan ouderen helpen langer zelfstandig te blijven wonen. Mede aangemoedigd door de overheid blijven senioren steeds langer in hun eigen huis wonen. Dit is prettig, omdat ze in een voor hen bekende en vertrouwde omgeving kunnen blijven. Thuis is er alleen niet altijd toezicht of hulp in de buurt. Met personenalarmering is dat geen probleem. Als een oudere bewoner valt, onwel wordt, of zich niet veilig voelt, kan deze dankzij personenalarmering met één druk op de knop contact maken met bekenden of de meldkamer. Een gerust gevoel voor zelfstandig wonende ouderen en hun omgeving!

Personenalarmering aanvragen

U kunt bij Feenstra gemakkelijk zelf personenalarmering aanvragen! U kunt direct kiezen tussen personenalarmering Max en personenalarmering Alert. Ook kunt u zelf bepalen of u het systeem zelf installeert met hulp op afstand, of liever een monteur van Feenstra laat komen. De eerste optie is uiteraard iets voordeliger. De abonnementen zijn na 1 jaar maandelijks opzegbaar. Gaat uw Personenalarmering kapot tijdens de huurperiode buiten uw eigen schuld? Dan krijgt u kosteloos een nieuwe toegezonden. Wilt u graag meer weten over onze pakketten of de installatie? Dan kunt u vrijblijvend informatie over onze personenalarmering aanvragen via de telefoon of e-mail!

Vergoeding en fiscale aftrekbaarheid van personenalarmering

Een systeem voor personenalarmering kost bij Feenstra nu € 21,95 in plaats van € 23,95 per maand. Daarnaast betaalt u nog eenmalige installatiekosten. Als u het systeem zelf installeert, betaalt u € 49,-. Het systeem wordt dan naar u opgestuurd en u ontvangt hulp op afstand. Als u een monteur laat komen om uw personenalarmering te installeren, heeft u nergens omkijken meer naar. De monteur kan u bovendien uitgebreid laten zien hoe het systeem werkt. De kosten voor de installatie door een monteur zijn € 85,-.

Personenalarmering is in de meeste gevallen niet fiscaal aftrekbaar. Alleen als u een persoonlijk alarmsysteem nodig heeft om een medische reden, is dit bedrag aftrekbaar van de belasting. Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen met epilepsie.

Als u een medische indicatie heeft, worden personenalarmen vaak vergoed door de zorgverzekering. Bent u aanvullend verzekerd, dan kunt u ook zonder medische redenen een vergoeding voor personenalarmering krijgen. Ook sommige gemeenten stellen een vergoeding voor personenalarmering beschikbaar. Dit wordt dan geregeld vanuit de wmo. Ga naar het wmo-loket van uw gemeente om te kijken of er een dergelijke vergoeding geldt in uw gemeente.

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

  • Feenstra Meldkamer Pac
  • KM req 260x100
  • Borg certificaat beveiliging
  • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001
  • InstallQ aantoonbaar beter Feenstra