Menu

Proximity tag

Proximity tag voor het bedieningspaneel van uw alarmsysteem

Proximity tag sleutelhangerMet de proximity tag kunt u de het LCD bedieningspaneel van uw alarmsysteem in- en uitschakelen. De proximity tag maakt het mogelijk om zonder code makkelijk het bedieningspaneel van uw alarmsysteem te bedienen. Doordat de proximity tag als sleutelhanger kan dienen, heeft u hem altijd makkelijk bij de hand. De proximity tag wordt geprogrammeerd vanuit het menu gebruikersfuncties. Deze elektronische sleutel is gemaakt van plastic en leverbaar in het zwart of donkergrijs.

Kenmerken en voordelen
proximity tag

  • Handig te bevestigen aan de sleutelhanger
  • Snel het alarmsysteem in- en uitschakelen 
  • Tag Frequentie: 13.56Mhz. 
  • Feenstra monteur activeert de tags

Bestellen proximity tag

De kosten van een proximity tag bedragen € 16,-. De prijs is inclusief persoonlijke activatie door onze monteur. Bij aanschaf van een alarmsysteem bij Feenstra kunt u aangeven dat u één of meerdere proximity tags wenst. Ook tijdens een onderhoudsbeurt van uw alarmsysteem kunt u bij de beveiligingsmonteur aangeven dat u graag proximity tags wilt kopen. 

Wilt u een component los bestellen?
Dan betaalt u naast de kosten voor de proximity tag ook € 60,- aan voorrijkosten. Een component los bestellen is alleen telefonisch mogelijk; bel: 088 - 6660666 of bekijk alle huisbeveiligingscomponenten.