Vraag 1 van 9

Wat voor type woning heeft u?

Er is maar 1 antwoord mogelijk

Uw situatie laat veel ruimte voor betere beveiliging en de kans is groot dat een inbreker zo bij u binnen is.

Het begint met goed hang- en sluitwerk. Op die manier maakt u het een inbreker lastig om binnen te komen. Lukt het ze desondanks toch? Dan biedt een alarmsysteem uitkomst. Onopgemerkt binnenkomen is er dan niet meer bij. En is het alarmsysteem aangesloten op een meldkamer, dan kunnen de hulpdiensten direct gealarmeerd worden.

Vrijblijvend advies aanvragen


Kijk eens goed rond in uw woning en inventariseer welke situaties beter beveiligd kunnen worden. Gebruik hiervoor onze handige checklist.

U heeft duidelijk al wat aandacht besteed aan het creëren van een veilige woonomgeving. Toch is een aantal zaken voor verbetering vatbaar.

U heeft duidelijk al wat aandacht besteed aan het creëren van een veilige woonomgeving. Toch is een aantal zaken voor verbetering vatbaar.

Goed hang- en sluitwerk vormt de basis tot een inbraakveilige woning. Kies bij eventuele vervanging voor sluitwerk voorzien van een keurmerk, zoals het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U weet dan zeker dat u de kans op inbraak zoveel mogelijk beperkt.

Heeft u nog geen alarmsysteem? Wanneer u deze laat installeren vergroot u de kans dat inbrekers uw woning op voorhand overslaan. Mocht inbrekers het desondanks toch lukken om binnen te komen gaat dit niet onopgemerkt. Een systeem met aansluiting op een meldkamer zorgt ervoor dat ook als u niet thuis bent nooddiensten snel kunnen worden ingeschakeld.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wilt u weten wat in uw situatie nog meer mogelijk is? Download dan onze handige checklist.

Uw woning en uw gezin zijn in veilige handen. U heeft voldoende maatregelen getroffen om ongewenst bezoek buiten de deur te houden.

Hang- en sluitwerk verkeert in goede staat. Een inbreker die dit ziet zal waarschijnlijk uw woning overslaan.

Voor een nog veiliger gevoel kan een modern alarmsysteem uitkomst bieden. Door voor één te kiezen die in verbinding staat met een meldkamer bent u verzekerd dat er altijd iemand is die een oogje in het zeil houdt, ook als u niet thuis bent.

Vrijblijvend advies aanvragen

Denkt u dat er toch nog zaken verbeterd kunnen worden, dan doet u er goed aan om eens een ronde door de woning te doen. Gebruik hierbij onze handige checklist.

Vorige Volgende

Feenstra huisbeveiliging certificeringen