Rob komt bij u langs!

Goedendag! Mijn naam is Rob en ik ben monteur bij Feenstra Beveiliging. 

Binnenkort kom ik werkzaamheden aan uw beveiligingssysteem verrichten. In verband hiermee wil ik mezelf graag even aan u voorstellen, zodat u weet wie u kunt verwachten. Ik woon in de omgeving van Amsterdam en werk al sinds 2007 bij Feenstra. Ik kijk graag naar sciencefiction films in plaats van naar voetbal. Daarnaast vind ik het leuk om met hardware bezig te zijn en bouw ik mijn eigen computer.

Graag zie ik u binnenkort,
Rob

Rob

Contact met Feenstra

Heeft u nog vragen met betrekking tot onze komst? Neem dan contact met ons op via e-mail: Planning.beveiliging@feenstra.com of telefoon: 088-6660650.

Wat is belangrijk voor deze afspraak?

  • Bevat uw systeem draadloze componenten, dan worden preventief de batterijen vervangen. We voorkomen hiermee vervelende storingen aan uw systeem. Wilt u dit niet, laat u dit dan tijdig aan onze veiligheidsexpert weten?
  • Batterijen en accu's zijn niet inbegrepen in het onderhoud & servicecontract. Ze worden na het onderhoud aan u in rekening gebracht.
  • In onze webshop vindt u de actuele tarieven van de batterijen.
  • We verwachten dat uzelf aanwezig bent tijdens het bezoek van onze veiligheidsexpert op uw adres.
  • Mocht u extra componenten wensen (bijvoorbeeld een bewegingsmelder of magneetcontact), dan kunt u dat tijdens het bezoek aangeven aan onze veiligheidsexpert. In de meeste gevallen kan de expert het component dan direct voor u installeren. Het component wordt dan achteraf aan u in rekening gebracht. 

Uw en onze veiligheid zijn belangrijk!

  • U hoeft nooit met contant geld bij onze veiligheidsexperts te betalen. Alle financiële zaken worden achteraf via onze administratie afgehandeld.
  • U kunt onze veiligheidsexperts vragen naar hun legitimatie. Zij zijn altijd in het bezit van een geldig Feenstra legitimatiebewijs en Nederlandse identificatie. Is dat niet het geval, dan verzoeken wij u hen ook niet binnen te laten.
  • Wilt u ervoor zorgen dat de werkomgeving voor de veiligheidsexpertvrij is van obstakels, zodat hij veilig zijn werk kan doen?
  • Heeft u huisdieren, dan kan het zijn dat onze veiligheidsexpert u vraagt of deze in een andere ruimte kunnen verblijven tijdens de werkzaamheden.
  • Het is de Feenstra veiligheidsexpert vanwege zijn eigen veiligheid niet toegestaan gereedschap of een trap/ladder van de klant te gebruiken. Onze veiligheidsexpert s zijn allen voorzien van gekeurde materialen.