Bewonerspanel

Doe mee aan ons bewonerspanel en win leuke prijzen!

Wist u dat...

  • 25% van de Nederlandse mannen een stok naast zijn bed heeft tegen inbrekers?
  • 7% de deur nooit op het nachtslot doet?
  • 26% van de Nederlanders, maar 38% van deelnemers aan het bewonerspanel, zegt veel kennis te hebben over verduurzaming van het energiehuishouden?
  • Bijna 90% van de leden binnen het Bewonerspanel vindt dat je bij het installeren van een woninggebonden systeem altijd een vakman of -vrouw moet inschakelen. 

bewonerspanel

Dit is een aantal verrassende conclusies uit de verschillende onderzoeken die wij deden onder ons bewonerspanel. In juni 2016 deden wij ons eerste onderzoek en vele onderzoeken verder zijn wij nog steeds heel blij met alle informatie die wij via de deelnemers krijgen. Als deelnemer aan het Feenstra-bewonerspanel krijgt u met regelmaat een korte enquête met meerkeuzevragen over interessante onderwerpen per email toegestuurd. Want uw mening telt bij Feenstra! Dankzij uw mening kunnen we u beter informeren, u beter van dienst zijn, en ideeën delen. Al duizenden mensen hebben zich gemeld. Maar om een eerlijk beeld te krijgen, hebben we nog veel meer deelnemers nodig.

Daarom vragen we u mee te doen. Het invullen van de enquête kost u per keer slechts enkele minuten. Bij elke enquête die u invult maakt u daarnaast kans op een leuke prijs.

Aanmelden bewonerspanel