Druppel ‘Fredje’ is het winnende ontwerp

Het gezicht van onze digitale assistent is gevonden!

  • 12/06/2017 3:43pm
  • 0
  • 2 min.
  • Feenstra nieuwsredactie

Hij was nog onzichtbaar: onze superslimme digitale assistent, die ons dag en nacht helpt contact te houden met onder meer cv-ketels en alarminstallaties van onze klanten. Via een prijsvraag vroegen we daarom aan de bezoekers van Zorgeloos Wonen om ons fictieve personage een gezicht te geven. Graag presenteren we hier het winnende ontwerp.

Prijsvraag fredjeDe jury van Feenstra heeft unaniem het ontwerp van Janneke Otten uitgeroepen tot de winnende inzending. We waren geroerd door de eenvoud van haar schets en ‘Fredje’ voldeed aan alle eisen die we hadden gesteld. De blij verraste Janneke heeft intussen van juryvoorzitter John van den Dungen de prijs in ontvangst genomen.

Prijsvraag digitale assistentDe meeste deelnemers brachten onze slimme digitale assistent in verbinding met gastoestellen. In werkelijkheid monitoren we juist veel meer apparaten op afstand. Denk aan beveiligingssystemen, brandmelders en zonnepanelen. Daarbij komt dat er een grote energietransitie voor de deur staat: we gaan een ‘aardgasloze toekomst’ tegemoet. Juist als er op termijn geen gasgestookte toestellen meer te vinden zijn in Nederland, zal onze digitale assistent uitgegroeid zijn naar een volwassen kaliber.

Ook winnares Janneke liet zich voor haar druppelvormige ‘Fredje’ inspireren door ons werk met verwarmingssystemen. Daarom blijven we nog op zoek naar de juiste vorm voor onze digitale assistent, omdat die zoveel meer monitort dan alleen cv-ketels. Wel kunt u er zeker van zijn dat u ‘Fredje’ nog eens gaat tegenkomen in onze communicatie! 

Wat vindt u van dit artikel?


Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.