Maak naden en kieren in huis dicht

Bij isolatie denkt u misschien dat het een ingrijpende maatregel is. Niets is minder waar en u kunt zelf ook al het nodige doen. Ga alle kozijnen en vensterbanken in huis eens langs. Zitten er naden en kieren? Kit ze dan dicht. Controleer vervolgens of ramen en deuren goed sluiten. Zo niet: breng een tochtstrip of tochtband aan. Een gemakkelijke en goedkope manier om snel geld te besparen. U zorgt bovendien in een handomdraai voor een prettig, tochtvrij huis.

Ook het isoleren van bijvoorbeeld uw spouwmuur is geen ingrijpende maatregel. De werkzaamheden zijn vaak in een paar uur geklaard en de kosten zijn in zo’n vier jaar terugverdiend.

Maarten Versloot

Meer van Maarten Versloot

— Hoofdmonteur

Maarten (29) werkte sinds zijn twintigste bij Feenstra. Hij begon bij Isolatie en stapte daarna over naar Feenstra Zon. Inmiddels heeft Maarten de overstap gemaakt naar moederbedrijf Vattenfall. Met zijn advies halen klanten nog steeds het meeste uit hun zonnepanelen. Maarten is erg sportief. Maar sinds hij vader is brengt hij liever tijd door met zijn zoontje dan in de sportschool.

Maarten Versloot

Wat vindt u van dit artikel?


Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.