Tip van de Vakman: Begin bij het dak!

Woning isoleren? Maak een plan!
Frank Sebrechts

- Praktijkopleider

Praktijkopleider Frank Sebrechts (1967) haalt zijn energie uit het opleiden van leerling-monteurs tot volwaardig servicemonteur. Hij waakt erover dat elke pupil in de praktijk alle geleerde kennis goed toepast. Verder gaat zijn interesse uit naar innovatieve technieken, zoals bijvoorbeeld warmtepompen en slimme thermostaten. Hij volgt de ontwikkelingen op de voet en brengt dit voor zover mogelijk ook direct over op monteurs, maar ook op medewerkers bij het call center van Feenstra. Frank is getrouwd met Brigitte en vader van Fenno en Gianni. Naast tijd besteden aan zijn gezin, heeft hij naast zijn werk nog een rits aan hobby’s, zoals hardlopen, voetballen, sportvissen, lezen, en vrijwilligerswerk bij de voetbalvereniging.


Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

* verplichte velden

Reacties

 • Gravatar for Herman Brandse
  Herman Brandse 59 dagen geleden

  Nu de energieprijzen door het dak gaan is het raadzaam om ook eens aan andere
  mogelijkheden te denken.
  Bv. het volgende.
  Ik heb een woning met vloerverwarming, over het algemeen is dit een uitstekende vorm van verwarming, behoudens koude avonden in het voor en najaar, dit in verband
  met de traagheid van de installatie bij opwarmen.
  Mijn advies is dan ook; gebruik een klein elektrisch ventilator kacheltje, geen oliegevulde, binnen de korte tijd is uw woonkamer behaaglijk zonder al te veel kosten.
  H.H. Brandse
  Verwarmingstechniker / klimaat adviseur.
  Oud medewerker Feenstra Heerhugowaard.