Tip van de Vakman: Besparen met de stofdoek!

Energiezuinig is soms heel simpel
Danny van Eijk

- Service- en onderhoudsmonteur

Sinds april 2021 is Danny van Eijk als service- en onderhoudsmonteur werkzaam bij Feenstra. Danny werkt vanuit de Feenstra-vestiging in Tiel. Het mooiste aspect aan zijn werk vindt hij dat hij werkelijk iets kan betekenen voor de mensen bij wie hij over de vloer komt. Uiteraard heeft dat meestal betrekking op onderhoud van de cv-ketel, maar het is ook al eens voorgekomen dat hij hulp moest bieden aan een bewoner die onwel werd. Danny woont met zijn partner aan de rand van de Veluwe en in zijn vrije uren sleutelt hij graag aan oude auto’s. Daarnaast brengt hij graag tijd door met zijn kinderen.


Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

* verplichte velden

Reacties

 • Gravatar for Daan Schijffelen
  Daan Schijffelen 36 dagen geleden

  Helemaal mee eens dat een schone radiator meer warmte afgeeft dan een vuile radiator.
  Het probleem is echter dat het erg moeilijk is er bij te komen. Onlangs een stofzuiger borstel voor radiatoren gekocht. Deze past echter er niet tussen. Aan de binnenkant zitten lamellen waardoor er maar een ruimte is van 15 mm. Boven de radiator en de vensterbank zit een ruimte van slecht 30 mm. Tussen de onderkant van de radiator en de vloer is 50 mm. Weet u een oplossing?

  • Gravatar for Gonnie
   Gonnie Daan Schijffelen 36 dagen geleden

   Niet stofzuigen maar zo'n swifferstoffer? Ik merk dat die wonderbaarlijk veel stof wegtrekken. En kunnen vaak in smalle ruimtes/richels/enz.