Anna

Slimme thermostaat Anna

Speciaal voor u is de Anna thermostaat ontwikkeld. Dat wil zeggen: voor Nederlandse consumenten. En dus ook voor de cv-ketels die we in Nederland gebruiken. Met Anna kiest u voor een slimme thermostaat die dankzij de subtiele vormgeving in elke woning past. Stel samen met Anna eenvoudig een dagelijks schema op voor uw huisverwarming. De thermostaat schakelt zichzelf uit als u weg bent. En weer aan als u terugkomt. Ook op afstand kunt u de huistemperatuur makkelijk instellen via de app. Kies nu de slimme thermostaat Anna bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Cv-ketel + Anna kopen


Slimme thermostaat Anna

  • Gemakkelijke bediening op afstand
  • Zelflerend vermogen om te besparen
  • Maakt gebruik van geo-fencing
  • Houdt rekening met buitentemperatuur

Made in Holland

Innovatie hoeft niet uit het buitenland te komen. Natuurlijk niet. En toch is Anna een beetje trots. Dat ze in Nederland is bedacht, ontwikkeld en geproduceerd. Voor 100%. Anna is een co-creatie van de Nederlandse Energie Maatschappij en Plugwise. En ze rolt niet uit de ontwikkelstraat in een verre, Aziatische fabriek. Maar gewoon in Eindhoven.

Anna thermostaat kopen

De Anna kunt u aanschaffen bij een nieuwe cv-ketel en kost € 249,-. De Anna wordt dan ook gelijk geïnstalleerd door een gecertificeerd monteur.

Bestel de Anna bij een cv-ketel

Programmeert zichzelf. Bespaart energie.

Slim besparen met de Anna

Met de bijbehorende App kunt u gemakkelijk dagelijkse schema's aanmaken. Daarop wordt dan de temperatuur in uw huis afgesteld. Maar de Anna gaat nog verder dan dat: ze leert van uw levensstijl. Staat u om zeven uur ’s ochtends op? Dan weet de Anna precies wanneer zij de verwarming moet inschakelen, zodat het heerlijk warm is als u wakker wordt. Dankzij geo-fencing kan Anna zichzelf uitzetten als u weg bent en aan als u op weg naar huis bent. Zo komt het dus niet meer voor dat de verwarming nog aanstaat, terwijl er niemand thuis is.

De installatie van Anna

Bij de aanschaf van de Nest Learning Thermostat is een professionele installatie inbegrepen. De installatie zelf duurt ongeveer één uur.

Meestal is een basisinstallatie voldoende. Is er extra werk nodig waarvoor kosten gelden? Dan zal onze installateur dit altijd vooraf met u bespreken.

Wat houdt de installatie in?

  • Verwijderen van uw bestaande thermostaat.
  • Plaatsen van de  slimme thermostaat. 
  • Controleren of uw Anna-thermostaat goed werkt.
  • Hulp bij het aansluiten van de thermostaat op uw wifi-netwerk.
  • Korte uitleg van de werking van het product.

Download hier de handleiding van de Anna.

Wordt uw woning verwarmd met stadswarmte?

Heeft u stadsverwarming? Dan is installatie van een slimme thermostaat gewoon mogelijk. De kosten voor de installatie zijn afhankelijk van de bestaande situatie. Zo moeten we onder andere weten of er al een standaard of klok kamerthermostaat in uw woning aanwezig en of u de temperatuur op de graden nauwkeurig kunt bedienen. Graag voert Feenstra de installatie voor een slimme thermostaat voor stadsverwarming op offerte basis uit.

Meer over stadsverwarming

slimme thermostaat anna