Honeywell evohome

Slimme thermostaat Honeywell evohome

Regel eenvoudig de warmte in uw huis met deze slimme thermostaat van Honeywell. Via het touchscreen stelt u een weekprogramma in. Door de slimme zoneregeling kunt u de temperatuur van elke ruimte in huis apart regelen. Hiermee scoort de Honeywell evohome het beste qua energie-efficiëntie. Zo stookt u nooit te veel en bespaart u energie. De evohome is verbonden met wifi, waardoor u overal vandaan via de app de temperatuur in huis kunt regelen. Kies nu voor de slimme thermostaat Honeywell evohome bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Cv-ketel + Honeywell evohome kopen

Honeywell evohome

  • Gemakkelijke bediening op afstand
  • Bespaar op uw energierekening
  • Temperatuur instelbaar per ruimte
  • Geschikt voor vrijwel elke cv-ketel

Temperatuur in huis regelen

De thermostaat is makkelijk uit te breiden met onder andere radiatorregelaars en componenten voor vloerverwarming. Zo kunt u in elke ruimte de temperatuur apart regelen. Ideaal voor mensen die veel thuis werken of een praktijk aan huis hebben.

Thermostaat Honeywell evohome kopen

De Honeywell evohome kunt u aanschaffen bij een nieuwe cv-ketel en kost € 299,-. De slimme thermostaat is vrijwel geschikt voor iedere hr-ketel. Bij aanschaf van een combiketel wordt de Honeywell evohome slimme thermostaat gelijktijdig met de verwarmingsketel geïnstalleerd door een gecertificeerd Feenstra monteur.

Bestel de Honeywell evohome bij een cv-ketel

Programmeert zichzelf. Bespaart energie.

Slim besparen met de Honeywell evohome

Met de Honeywell evohome heeft u meer controle over de verwarming van uw huis en bespaart u op uw energiekosten. Zo kunt u de temperatuur van verschillende ruimtes eenvoudig bedienen met de zoneregeling op de display en in de app van de Honeywell evohome. Daarnaast kunt u de thermostaat zo instellen dat hij automatisch de verwarming aan zet als u onderweg naar huis bent, of uit zet wanneer u van huis gaat. Hiermee zorgt u voor het perfecte evenwicht tussen comfort en controle, zonder energie of geld te verspillen.

Installatie van de slimme thermostaat

De aanschaf van de Honeywell evohome is altijd inclusief installatie. Het basissysteem is geschikt voor één zone, maar uitbreiding naar meerdere zones is mogelijk. Onze installateur kan u daarover adviseren. De installatie van de slimme thermostaat vindt gelijktijdig plaats bij de montage van de nieuwe cv-ketel en duurt ongeveer één uur. Bekijk hier welke cv-ketels geschikt zijn voor de slimme thermostaat van Honeywell.

Meestal is een basisinstallatie voldoende. Is er extra werk nodig waarvoor kosten gelden? Dan zal onze installateur dit altijd vooraf met u bespreken.

Wat houdt de installatie in?

  • Verwijderen van uw bestaande thermostaat.
  • Plaatsen van de Honeywell evohome.
  • Controleren of uw Honeywell evohome goed werkt.
  • Hulp bij het aansluiten van de thermostaat op uw wifi-netwerk.
  • Korte uitleg over hoe het product werkt.

Download hier de handleiding van de Honeywell evohome

Wordt uw woning verwarmd met stadswarmte?

Heeft u stadsverwarming? Dan is installatie van de Honeywell thermostaat gewoon mogelijk. De kosten voor de installatie zijn afhankelijk van de bestaande situatie. Zo moeten we onder andere weten of er al een standaard of klok kamerthermostaat in uw woning aanwezig en of u de temperatuur op de graden nauwkeurig kunt bedienen. Graag voert Feenstra de installatie voor de slimme thermostaat Honeywell evohome voor stadsverwarming op offerte basis uit.

Meer over stadsverwarming

slimme thermostaat honeywell evohome