Honeywell evohome

Slimme thermostaat Honeywell evohome

Regel eenvoudig de warmte in uw huis met deze slimme thermostaat van Honeywell. Via het touchscreen stelt u een weekprogramma in. Door de slimme zoneregeling kunt u de temperatuur van elke ruimte in huis apart regelen. Hiermee scoort de Honeywell evohome het beste qua energie-efficiëntie. Zo stookt u nooit te veel en bespaart u energie. De evohome is verbonden met wifi, waardoor u overal vandaan via de app de temperatuur in huis kunt regelen. Kies nu voor de slimme thermostaat Honeywell evohome bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Cv-ketel + Honeywell evohome kopen

Honeywell evohome

Temperatuur in huis regelen

De thermostaat is makkelijk uit te breiden met onder andere radiatorregelaars en componenten voor vloerverwarming. Zo kunt u in elke ruimte de temperatuur apart regelen. Ideaal voor mensen die veel thuis werken of een praktijk aan huis hebben.

Prijs Honeywell evohome

De Honeywell evohome kunt u aanschaffen bij een nieuwe cv-ketel en kost € 299,-. De slimme thermostaat is vrijwel geschikt voor iedere hr-ketel. Bij aanschaf van een combiketel wordt de Honeywell evohome slimme thermostaat gelijktijdig met de verwarmingsketel geïnstalleerd door een gecertificeerd Feenstra monteur.

Voordelen Honeywell evohome

  • Gemakkelijke bediening op afstand.
  • Bespaar op uw energierekening. 
  • De temperatuur is instelbaar per ruimte.
  • Geschikt voor vrijwel elke cv-ketel.

Bestel de evohome bij een cv-ketel

Installatie van de slimme thermostaat

De aanschaf van de Honeywell evohome is altijd inclusief installatie. Het basissysteem is geschikt voor één zone, maar uitbreiding naar meerdere zones is mogelijk. Onze installateur kan u daarover adviseren. De installatie van de slimme thermostaat vindt gelijktijdig plaats bij de montage van de nieuwe cv-ketel en duurt ongeveer één uur. Bekijk hier welke cv-ketels geschikt zijn voor de slimme thermostaat van Honeywell. 

Wat houdt de installatie in?

  • Verwijderen van uw bestaande thermostaat.
  • Plaatsen van de Honeywell evohome.
  • Controleren of uw Honeywell evohome goed werkt.
  • Hulp bij het aansluiten van de thermostaat op uw wifi-netwerk.
  • Korte uitleg over hoe het product werkt.

Meestal is een basisinstallatie voldoende. Is er extra werk nodig waarvoor kosten gelden? Dan zal onze installateur dit altijd vooraf met u bespreken.

Aantal perioden per dag programmeerbaar 6
Aantal zones 12
Ketelaansturing Ja, met BDR91A1000 (aan/uit) of R8810A1018 (modulerend met OpenTherm)
Taal (literatuur) Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans
Taal (scherm) Nederlands (standaard), Engels, Duits, Frans, Italiaans
Temperatuur instelbereik 5 - 35 graden Celcius
Voeding 230V

Heeft u stadsverwarming? Dan is installatie van de Honeywell thermostaat gewoon mogelijk. De kosten voor de installatie zijn afhankelijk van de bestaande situatie. Zo moeten we onder andere weten of er al een standaard of klok kamerthermostaat in uw woning aanwezig en of u de temperatuur op de graden nauwkeurig kunt bedienen. Graag voert Feenstra de installatie voor de slimme thermostaat Honeywell evohome voor stadsverwarming op offerte basis uit.

Meer over stadsverwarming

Wilt u de temperatuur van uw vloerverwarming in huis regelen, dan is een kamerthermostaat de meest simpele oplossing. Echter, alleen de warmte van de kamer waar de thermostaat geplaatst is kan hiermee gegarandeerd worden. Beter is het om te kiezen voor een slimme thermostaat zoals de Honeywell evohome. Hiermee kunt u middels de zoneregeling de temperatuur in huis instellen per vertrek.

Meer over vloerverwarming

Download hieronder de gebruikershandleiding voor de Honeywell evohome slimme thermostaat.

Honeywell evohome gebruikershandleiding

Schermverlichting Scherm licht op tijdens bediening.
Optimaliserend/zelfdenkend  Zorgt dat de gewenste temperatuur al is bereikt op het moment dat u wilt. Houdt rekening met veranderende weersomstandigheden.
Modulerend met OpenTherm Geschikt voor aansturing van met OpenTherm modulerend cv-toestel.
Aan/uit  Geschikt voor aansturing van 24V, 2-draads aan/uit-regelingen.
Programmeerbaar U kunt een programma instellen voor de automatische regeling van uw verwarming.
Vakantiefunctie Vakantie-instelling die aan het einde van de ingestelde vakantieperiode het normale programma start.
Bediening via smartphone/table U kunt de thermostaat op afstand bedienen via smartphone of tablet met de Total Connect Comfort-app.
Meerdere zones U kunt voor verschillende ruimtes een individueel programma instellen.
Draadloos Met draadloze temperatuurregelaars.