Nefit Easy

Slimme thermostaat Nefit Easy

Nefit Easy is de meest bekroonde slimme thermostaat van Nederland. Met de Nefit Moduline Easy kunt u de verwarming op afstand via de telefoon, laptop of tablet bedienen, zonder dat daarvoor een contract of abonnement noodzakelijk is. De Nefit slimme thermostaat ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Als er iets mis dreigt te gaan met de cv-installatie, meldt de wifi thermostaat dit direct via de Nefit Easy app. Kies nu voor de slimme thermostaat Nefit Easy bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Cv-ketel + Nefit Easy kopen

Nefit Easy slimme thermostaat

  • Gemakkelijke bediening op afstand
  • Cv-storing kan op afstand worden onderzocht
  • Energiebesparende modus
  • Temperatuur past zich aan naar aantal bewoners in huis

Leer de Nefit Easy kennen

De Nefit Moduline Easy stelt de temperatuur in op basis van de persoonlijke voorkeuren van de aanwezige gebruikers in huis. Is er niemand in huis, dan doet de Nefit thermostaat de verwarming vanzelf omlaag.

Nefit Easy thermostaat kopen

De Nefit Easy kunt u aanschaffen bij een nieuwe cv-ketel en kost € 249,-. De wifi thermostaat wordt dan ook gelijk geïnstalleerd door een gecertificeerd monteur.

Bestel de Nefit Easy bij een cv-ketel

De meest bekroonde slimme thermostaat.

Slim besparen met de Nefit Easy

De slimme thermostaat Nefit Easy leert uw dagelijkse routine kennen en stemt hierop het warmtecomfort automatisch af. Ook buiten de deur heeft u controle over het comfort in huis, dankzij de bijbehorende app. De Nefit Easy thermostaat geeft daarnaast inzicht in het gasverbruik van uw cv-ketel. Zo wordt het u makkelijker gemaakt om te besparen op uw stookkosten.

Installatie van de Nefit thermostaat

De aanschaf van de Nefit Easy is altijd inclusief installatie. De installatie van de slimme thermostaat vindt gelijktijdig plaats bij de montage van de nieuwe cv-ketel en duurt ongeveer één uur.

Meestal is een basisinstallatie voldoende. Is er extra werk nodig waarvoor kosten gelden? Dan zal onze installateur dit altijd vooraf met u bespreken.

Wat houdt de installatie in?

  • Verwijderen van uw bestaande thermostaat.
  • Plaatsen van de Nefit Easy.
  • Controleren of uw Nefit thermostaat goed werkt.
  • Hulp bij het aansluiten van de thermostaat op uw wifi-netwerk.
  • Korte uitleg over hoe het product werkt.

De Nefit slimme thermostaat is toe te passen op alle ketels uit het Nefit/Bosch assortiment en op alle andere verwarmingsketels met het Opentherm protocol Easy door middel van de Easy Connect Adapter. Download de Nefit Easy handleiding.

Wordt uw woning verwarmd met stadswarmte?

Heeft u stadsverwarming? Dan is installatie van de Nefit Easy slimme thermostaat gewoon mogelijk. De kosten voor de installatie zijn afhankelijk van de bestaande situatie. Zo moeten we onder andere weten of er al een standaard of klok kamerthermostaat in uw woning aanwezig en of u de temperatuur op de graden nauwkeurig kunt bedienen. Graag voert Feenstra de installatie voor de slimme thermostaat Nefit Easy voor stadsverwarming op offerte basis uit.

Meer over stadsverwarming

slimme thermostaat nefit easy