Nefit Easy

Slimme thermostaat Nefit Easy

Nefit Easy is de meest bekroonde slimme thermostaat van Nederland. Met de Nefit Moduline Easy kunt u de verwarming op afstand via de telefoon, laptop of tablet bedienen, zonder dat daarvoor een contract of abonnement noodzakelijk is. De Nefit slimme thermostaat ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Als er iets mis dreigt te gaan met de cv-installatie, meldt de wifi thermostaat dit direct via de Nefit Easy app. Kies nu voor de slimme thermostaat Nefit Easy bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Cv-ketel + Nefit Easy kopen

Nefit Easy slimme thermostaat

Prijs Nefit Easy thermostaat

De Nefit Easy kunt u aanschaffen bij een nieuwe cv-ketel en kost € 249,-. De wifi thermostaat wordt dan ook gelijk geïnstalleerd door een gecertificeerd monteur.

 

Voordelen Nefit thermostaat

  • Gemakkelijke bediening op afstand.
  • Cv-storing kan op afstand worden onderzocht
  • Energiebesparende modus, zodat hij minder gas verbruikt.
  • Temperatuur past zich aan naar het aantal bewoners in huis.

Bestel de Nefit Easy bij een cv-ketel

Leer de Nefit Easy kennen

De Nefit Moduline Easy stelt de temperatuur in op basis van de persoonlijke voorkeuren van de aanwezige gebruikers in huis. Is er niemand in huis, dan doet de Nefit thermostaat de verwarming vanzelf omlaag.

Installatie van de Nefit thermostaat

De aanschaf van de Nefit Easy is altijd inclusief installatie. De installatie van de slimme thermostaat vindt gelijktijdig plaats bij de montage van de nieuwe cv-ketel en duurt ongeveer één uur.

De Nefit slimme thermostaat is toe te passen op alle ketels uit het Nefit/Bosch assortiment en op alle andere verwarmingsketels met het Opentherm protocol Easy door middel van de Easy Connect Adapter. Download de Nefit Easy handleiding.

Wat houdt de installatie in?

  • Verwijderen van uw bestaande thermostaat.
  • Plaatsen van de Nefit Easy.
  • Controleren of uw Nefit thermostaat goed werkt.
  • Hulp bij het aansluiten van de thermostaat op uw wifi-netwerk.
  • Korte uitleg over hoe het product werkt.

Meestal is een basisinstallatie voldoende. Is er extra werk nodig waarvoor kosten gelden? Dan zal onze installateur dit altijd vooraf met u bespreken.