Minder thuiswerken? Denk aan de thermostaat!

Een leeg huis hoeft u niet te verwarmen
Ronald Pilot

- Innovatiemanager

Ronald Pilot is verantwoordelijk voor het slim inzetten van innovaties. Een essentiële rol om als Feenstra voorop te kunnen lopen in de energietransitie en verdere digitalisering. Na zijn afstuderen aan de Universiteit Twente, heeft hij onder andere gewerkt aan het verduurzamen van vezelversterkte kunststoffen, innovaties voor nieuwe hoogspanningslijnen en was hij de grondlegger voor verschillende nieuwe contractvormen bij het vrij worden van de zakelijke energiemarkt. Ronald is altijd bezig met nieuwe (digitale) technologieën en heeft met zijn team de afgelopen jaren een platform gebouwd waarin verschillende installaties zoals cv-ketels en zonnepanelen, gemonitord kunnen worden. Belangrijke overtuiging is dat ondanks alle technologische ontwikkeling, de menselijke maat altijd het verschil zal maken bij het uitvoeren van een dienst. Ronald is naast zijn werk gepassioneerd fotograaf en fanatiek sporter.


Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

* verplichte velden

Reacties

  • Gravatar for M. Hezemans
    M. Hezemans 11 maanden geleden

    Ik heb zelden de verwarming aan (nu nog steeds niet, ook al werk ik thuis), want ik houd niet van cv warmte maar wel van warme truien, die je anders toch nooit meer aan kan trekken. Daarom doe ik de stekker van de cv ketel er alleen even in als ik ga douchen. Want ik ben er daardoor achter gekomen dat de waakvlam wel veel gas verbruikt. Kan ik ook op een andere manier voorkomen dat ik gas verbruik zonder de verwarming aan te zetten, of kan dat alleen door rigoureus de stekker eruit te trekken? Zijn er ook ketels zonder waakvlam?
    Of zit er wel een waakvlam in (ik zie hem niet) en zo nee, hoe kan ik dan toch gas verbruiken als de verwarming niet aan staat?