Door koelen radiatoren oververhit?

Als servicemedewerkster krijg ik met regelmaat telefoontjes van bewoners die vermoeden dat de verwarmingsketel het niet doet. Deze constatering doen zij, omdat de radiatoren koud zijn. Echter, wanneer de gewenste temperatuur in huis is bereikt, koelen de radiatoren af.

Mijn tip:

Kijk, voordat u belt, eerst even of de radiatoren opwarmen wanneer u de kamerthermostaat twee tot drie graden hoger zet. Worden de radiatoren dan wel warm, dan doet uw ketel het gewoon.

Bonustip:

Heeft u het vermoeden dat uw kamerthermostaat afwijkt? Meet dan met een losse thermometer of dit daadwerkelijk zo is. Dit bespaart mogelijk een onnodig bezoek van uw installateur.

Cv-ketel storing? Doe de storingstool!

Eefje van Vugt

Meer van Eefje van Vugt

— Servicemedewerker

Eefje van Vugt was van januari 2014 tot medio 2021 medewerker Meldkamer bij Feenstra. Eefje streeft ernaar, binnen de mogelijkheden die er zijn, alle bewoners te helpen, zoals ze zelf ook graag geholpen wil worden: prettig en correct. Klantbeleving staat dan ook hoog bij haar in het vaandel en ze mag graag contact hebben met alle lagen van de Feenstra-organisatie, zodat ze goed op de hoogte is van de dingen die belangrijk zijn voor klanten. Na haar opleiding tot directiesecretaresse /managementassistente, bleek dat het toch de techniek is waar haar hart ligt. Eefje is getrouwd en zit met haar man op dansles. Ze is dol op bordspelletjes en mag graag een goed boek lezen. 

Eefje van Vugt

Wat vindt u van dit artikel?


Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.