Menu

ATAG cv-ketels

ATAG is een Nederlandse fabrikant van cv-ketels en systemen voor zonne-energie. Het in de Achterhoek gevestigde bedrijf produceert degelijke en betrouwbare systemen en is tegelijkertijd zeer vernieuwend. De ATAG-ketels behoren tot de zuinigste in hun soort en behalen het hoogste rendement. Bovendien kenmerken de ATAG-systemen zich door hun onderhoudsvriendelijkheid en lage kosten gedurende de levensduur van de ketels.

Profiteer van onze actie,  ATAG ketels 100,00 korting + gratis ATAG One

Naar de ATAG webshop

 


atag


ATAG One

Tijdelijk gratis ATAG One slimme thermostaat t.w.v. € 249,- + € 100,00 korting

Koopt u een ATAG i28C, i28EC, i36C of i36EC cv-ketel inclusief all-in service, krijgt u nu een gratis ATAG One slimme thermostaat cadeau. De ATAG One is een draadloze design thermostaat, die via de app op afstand bedienbaar is. Ook in het geval van storingen geeft de slimme thermostaat een melding. Met de ATAG One komt u nooit meer thuis in een koud huis.

ATAG i28EC cv-ketel

De ATAG i28EC is onderdeel van de nieuwe generatie cv-ketels ATAG i, waarbij snel en veel warm water in een constante flow het belangrijkste kenmerk is. Het verschil wordt gemaakt door de nieuwe iCon warmtewisselaar; een compleet nieuwe roestvaststalen warmtewisselaar, die nog compacter is en betere prestaties levert. 

ATAG i28EC + gratis ATAG One

ATAG i36EC cv-ketel

De ATAG i36EC is in september 2016 met een 7,7 als beste getest door de Consumentenbond. De cv-ketel werd o.a. geprezen om de snelheid en grote hoeveelheid warme water. ATAG i36EC CW5 heeft energielabel A op verwarming en warm water. De ATAG i36EC kan geïnstalleerd worden met de wifi thermostaat ATAG One voor de optimale combinatie resulterend in A+-label op verwarming. 

ATAG i36EC + gratis ATAG One

ATAG i28C cv-ketel

De ATAG i28C verwarmingsketel beschikt over de volledig nieuw ontwikkelde Economizer, direct gemonteerd onder de warmtewisselaar, voor een nog lager energieverbruik op warm tapwaterbereiding en een hoger tapdebiet.

ATAG i28C + gratis ATAG One

ATAG i36C cv-ketel

De ATAG i36C cv-ketels maken gebruik van duurzame en de best beschikbare materialen op de markt. Met thermostaat ATAG One de optimale combinatie resulterend in A+-label op verwarming. 

ATAG i36C + gratis ATAG One

ATAG cv-ketel vervangen

ATAG produceert cv-ketels die door de Consumentenbond als beste uit de test komen. De verwarmingsketels voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen om u van warmte en warm water te voorzien. Toe aan een nieuwe cv-ketel? Kies weer voor een ATAG ketel via de vervangingstool.

ATAG ketel vervangen? Doe de check!

Mijn ketel staat er niet tussen

ATAG I36EC best geteste cv-ketel

ATAG is al 8 jaar de kampioen van Nederland. Een resultaat om trots op te zijn! Met een 7,7 als testresultaat is de nieuwe ATAG i36EC als Beste Getest en is hiermee een waardig opvolger van de E325EC als Kampioen van Nederland 2014-2015. Als Nederlandse cv-ketelfabrikant mag ATAG daarom in 2016 het predicaat 'Beste cv-ketel uit de Test' voeren. Een ongeëvenaarde prestatie, al 8 jaar op rij!

Direct naar ATAG I36EC

Bekijk hier de actievoorwaarden voor de gratis ATAG One bij de ATAG cv-ketels.

EmielKaslander over Atag

‘Ik vind ATAG een mooi Nederlands merk. Hun ketels hebben een stevige warmtewisselaar, werken efficiënt en zijn betrouwbaar in hun warmtelevering. Daarnaast hebben ze weinig storingen.’

Emiel Kaslander, praktijkopleider bij Feenstra

ATAG cv-ketel

ATAG i-serie

In oktober 2016 is de i-serie van ATAG op de markt gekomen, als opvolger van de E-serie. De ATAG i36EC cv-ketel is gelijk door de Consumentenbond als beste uit de cv-ketel test gekomen. De i-serie heeft als belangrijkste kenmerk dat warm water snel en constant geleverd wordt. Het verschil wordt gemaakt door de nieuwe iCon warmtewisselaar; een compleet nieuwe roestvaststalen warmtewisselaar, die nog compacter is en betere prestaties levert. 

De ATAG i-serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

ATAG i28c - CW 4
ATAG i28ec - CW 4
ATAG i36c - CW 5
ATAG i36ec - CW 5

8/10

Goed | 244 beoordelingen

The Feedback Company

89% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

ATAG verwarming

ATAG Nederland maakt deel uit van de Ariston Thermo Group, een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van verwarming en warmwaterbereiding. Het moederbedrijf van ATAG Nederland is actief in meer dan 150 landen en verkocht inmiddels meer dan zeven miljoen ketels en aanverwante apparaten. ATAG produceert en ontwikkelt zowel voor de Nederlandse als internationale markt en exporteert cv-ketels en zonnesystemen naar verschillende EU-landen en de Verenigde Staten.

ATAG ketel: Betrouwbaar, degelijk én vernieuwend

ATAG is een vernieuwer in techniek, prestaties en design in de hoog rendementstechniek. In de ketels die ATAG produceert, draait alles om het gebruik van de roestvaststalen warmtewisselaar. Dit edelmetaal is onderhoudsarm en zorgt voor een langere levensduur met een gegarandeerd zeer hoog rendement.

Hierdoor kan ATAG voor iedere woon- of werkomgeving een ketel of combinatie van ketel en (zonne)boiler bieden die gegarandeerd het beste biedt. De producten van het A-merk ATAG zijn duurzaam, betrouwbaar en veilig, verhogen het comfort, zijn milieuvriendelijk en besparen energie. Omdat ATAG ook veel aandacht schenkt aan het design van de apparaten, misstaan ze in geen enkele ruimte.

Geïnteresseerd in een ATAG cv-ketel? Bekijk hier het assortiment.

Naar de ATAG shop