ATAG cv-ketels

ATAG is een Nederlandse fabrikant van cv-ketels en systemen voor zonne-energie. Het in de Achterhoek gevestigde bedrijf produceert degelijke en betrouwbare systemen en is tegelijkertijd zeer vernieuwend. De ATAG-ketels behoren tot de zuinigste in hun soort en behalen het hoogste rendement. Bovendien kenmerken de ATAG-systemen zich door hun onderhoudsvriendelijkheid en lage kosten gedurende de levensduur van de ketels.

Profiteer van onze actie

Op alle ATAG cv-ketels 100,- korting + gratis ATAG One Zone slimme thermostaat

Naar de ATAG webshop

 


atag


ATAG One

€100,- korting + gratis ATAG One Zone t.w.v. €199,-

Koopt u een ATAG P35C, P27C, i28CZ, i28ECZ, i36CZ of i36ECZ cv-ketel inclusief all-in service, krijgt u nu een gratis ATAG One Zone slimme thermostaat cadeau. De ATAG One Zone is een draadloze design thermostaat, die via de app op afstand bedienbaar is. Ook in het geval van storingen geeft de slimme thermostaat een melding. Met de ATAG One Zone komt u nooit meer thuis in een koud huis.

ATAG P35C cv-ketel

De ATAG P35C uit de p-serie is een uitblinker in lage energiekosten en gebruiksgemak. Deze cv-ketel met CW-waarde 5 is geschikt voor huishoudens met een grotere behoefte aan warmte en warm water. Deze cv-ketel is een energiezuinige oplossing voor warmte en warm water, waarbij naast betrouwbaarheid ook de aanschafprijs een rol speelt.

ATAG P35C + gratis ATAG One Zone

ATAG P27C cv-ketel

De ATAG P27C is ook een cv-ketel uit de p-serie en tevens een uitblinker in lage energiekosten en gebruiksgemak. Deze cv-ketel met CW-waarde 4 is geschikt voor huishoudens met een gemiddelde behoefte aan warmte en warm water. De ATAG P27C is een energiezuinige oplossing, waarbij naast betrouwbaarheid ook de aanschafprijs een rol speelt.

ATAG P27C + gratis ATAG One Zone

ATAG i28ECZ cv-ketel

De ATAG i28ECZ is onderdeel van de nieuwe generatie cv-ketels ATAG i, waarbij snel en veel warm water in een constante flow het belangrijkste kenmerk is. Het verschil wordt gemaakt door de nieuwe iCon RVS warmtewisselaar; een compleet nieuwe roestvrijstalen warmtewisselaar, die nog compacter is en betere prestaties levert. 

ATAG i28ECZ + gratis ATAG One Zone 

ATAG i36ECZ cv-ketel

De ATAG i36ECZ CW5 wordt geprezen om de snelheid en grote hoeveelheid warme water. ATAG i36ECZ CW5 heeft energielabel A op verwarming en warm water. De ATAG i36ECZ kan geïnstalleerd worden met de wifi thermostaat ATAG One Zone voor de optimale combinatie resulterend in A+-label op verwarming. 

ATAG i36ECZ + gratis ATAG One Zone

ATAG i28CZ cv-ketel

De ATAG i28CZ verwarmingsketel beschikt over de volledig nieuw ontwikkelde Economizer, direct gemonteerd onder de warmtewisselaar, voor een nog lager energieverbruik op warm tapwaterbereiding en een hoger tapdebiet.

ATAG i28CZ + gratis ATAG One Zone

ATAG i36CZ cv-ketel

De ATAG i36CZ CW5 cv-ketel maakt gebruik van uiterst duurzame en de best beschikbare materialen op de markt. Met de slimme thermostaat ATAG One Zone zorgt dit voor de meest optimale combinatie, resulterend in een A+-label op verwarming. 

ATAG i36CZ + gratis ATAG One Zone

ATAG cv-ketel vervangen

ATAG produceert cv-ketels die door de Consumentenbond als beste uit de test komen. De verwarmingsketels voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen om u van warmte en warm water te voorzien. Toe aan een nieuwe cv-ketel? Kies weer voor een ATAG ketel via de vervangingstool.

ATAG ketel vervangen? Doe de check!

EmielKaslander over Atag

‘Ik vind ATAG een mooi Nederlands merk. Hun ketels hebben een stevige warmtewisselaar, werken efficiënt en zijn betrouwbaar in hun warmtelevering. Daarnaast hebben ze weinig storingen.’

Emiel Kaslander, praktijkopleider bij Feenstra

ATAG cv-ketel

ATAG i-serie

De I-serie van ATAG is de opvolger van de E-serie. De I-serie heeft als belangrijkste kenmerk dat warm water snel en constant geleverd wordt. Het verschil wordt gemaakt door de nieuwe iCon RVS warmtewisselaar; een compleet nieuwe roestvrijstalen warmtewisselaar, die nog compacter is en betere prestaties levert. De ATAG I-serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

ATAG i28CZ - CW 4
ATAG i28ECZ - CW 4
ATAG i36CZ - CW 5
ATAG i36ECZ - CW 5

p serie ATAG

ATAG p-serie

De P-serie van ATAG bestaat uit energiezuinige cv-ketels met een verbeterd energielabel. Dankzij de iCon RVS warmtewisselaar bent u verzekerd van een hoog rendement gedurende de levensduur van de ketel. De ATAG P-serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

ATAG P27C - CW 4
ATAG P35C - CW 5

8,6/10

Uitstekend | 906 beoordelingen

86% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

ATAG verwarming

ATAG Nederland maakt deel uit van de Ariston Thermo Group, een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van verwarming en warmwaterbereiding. Het moederbedrijf van ATAG Nederland is actief in meer dan 150 landen en verkocht inmiddels meer dan zeven miljoen ketels en aanverwante apparaten. ATAG produceert en ontwikkelt zowel voor de Nederlandse als internationale markt en exporteert cv-ketels en zonnesystemen naar verschillende EU-landen en de Verenigde Staten.

ATAG ketel: Betrouwbaar, degelijk én vernieuwend

ATAG is een vernieuwer in techniek, prestaties en design in de hoog rendementstechniek. In de ketels die ATAG produceert, draait alles om het gebruik van de roestvaststalen warmtewisselaar. Dit edelmetaal is onderhoudsarm en zorgt voor een langere levensduur met een gegarandeerd zeer hoog rendement.

Hierdoor kan ATAG voor iedere woon- of werkomgeving een ketel of combinatie van ketel en (zonne)boiler bieden die gegarandeerd het beste biedt. De producten van het A-merk ATAG zijn duurzaam, betrouwbaar en veilig, verhogen het comfort, zijn milieuvriendelijk en besparen energie. Omdat ATAG ook veel aandacht schenkt aan het design van de apparaten, misstaan ze in geen enkele ruimte.

Geïnteresseerd in een ATAG cv-ketel? Bekijk hier het assortiment.

Naar de ATAG shop

Certificeringen verwarming

  • 4scios
  • KM kiwa vgm 260x100
  • KvINL
  • KOMO instal
  • Meer met Minder Energie
  • VCA veiligheids checklist aannemers