Menu

ATAG cv-ketels

ATAG cv-ketelATAG is een Nederlandse fabrikant van cv-ketels en systemen voor zonne-energie. Het in de Achterhoek gevestigde bedrijf produceert degelijke en betrouwbare systemen en is tegelijkertijd zeer vernieuwend. De ATAG-ketels behoren tot de zuinigste in hun soort en behalen het hoogste rendement. Bovendien kenmerken de ATAG-systemen zich door hun onderhoudsvriendelijkheid en lage kosten gedurende de levensduur van de ketels.

Tijdelijk € 50,- korting + gratis ATAG One slimme thermostaat t.w.v. € 249,-

puntbutton feenstra 70 jaar witte achtergrond groterKoopt u een ATAG i28C, i28EC, i36C of i36EC cv-ketel inclusief all-in service, krijgt u nu een gratis ATAG One slimme thermostaat cadeau. De ATAG One is een draadloze design thermostaat, die via de app op afstand bedienbaar is. Ook in het geval van storingen geeft de slimme thermostaat een melding. Met de ATAG One komt u nooit meer thuis in een koud huis.

ATAG i28EC cv-ketel

ATAG i28EC cv ketel

De ATAG i28EC is onderdeel van de nieuwe generatie cv-ketels ATAG i, waarbij snel en veel warm water in een constante flow het belangrijkste kenmerk is. Het verschil wordt gemaakt door de nieuwe iCon warmtewisselaar; een compleet nieuwe roestvaststalen warmtewisselaar, die nog compacter is en betere prestaties levert. 

ATAG i28EC + gratis ATAG One

ATAG i36EC cv-ketel

ATAG i36EC

De ATAG i36EC is in september 2016 met een 7,7 als beste getest door de Consumentenbond. De cv-ketel werd o.a. geprezen om de snelheid en grote hoeveelheid warme water. ATAG i36EC CW5 heeft energielabel A op verwarming en warm water. De ATAG i36EC kan geïnstalleerd worden met de wifi thermostaat ATAG One voor de optimale combinatie resulterend in A+-label op verwarming. 

ATAG i36EC + gratis ATAG One

ATAG i28C cv-ketel

ATAG i28EC cv ketel

De ATAG i28C verwarmingsketel beschikt over de volledig nieuw ontwikkelde Economizer, direct gemonteerd onder de warmtewisselaar, voor een nog lager energieverbruik op warm tapwaterbereiding en een hoger tapdebiet.

ATAG i28C + gratis ATAG One

ATAG i36C cv-ketel

ATAG i36EC

De ATAG i36C cv-ketels maken gebruik van duurzame en de best beschikbare materialen op de markt. Met thermostaat ATAG One de optimale combinatie resulterend in A+-label op verwarming. 

ATAG i36C + gratis ATAG One

Bekijk hier de actievoorwaarden voor de gratis ATAG One bij de ATAG cv-ketels.

ATAG I36EC best geteste cv-ketel

ATAG is al 8 jaar de kampioen van Nederland. Een resultaat om trots op te zijn! Met een 7,7 als testresultaat is de nieuwe ATAG i36EC als Beste Getest en is hiermee een waardig opvolger van de E325EC als Kampioen van Nederland 2014-2015. Als Nederlandse cv-ketelfabrikant mag ATAG daarom in 2016 het predicaat 'Beste cv-ketel uit de Test' voeren. Een ongeëvenaarde prestatie, al 8 jaar op rij!

atag 8jaar

Direct naar ATAG I36EC

ATAG ketel: Betrouwbaar, degelijk én vernieuwend

ATAG is een vernieuwer in techniek, prestaties en design in de hoog rendementstechniek. In de ketels die ATAG produceert, draait alles om het gebruik van de roestvaststalen warmtewisselaar. Dit edelmetaal is onderhoudsarm en zorgt voor een langere levensduur met een gegarandeerd zeer hoog rendement.

Hierdoor kan ATAG voor iedere woon- of werkomgeving een ketel of combinatie van ketel en (zonne)boiler bieden die gegarandeerd het beste biedt. De producten van het A-merk ATAG zijn duurzaam, betrouwbaar en veilig, verhogen het comfort, zijn milieuvriendelijk en besparen energie. Omdat ATAG ook veel aandacht schenkt aan het design van de apparaten, misstaan ze in geen enkele ruimte.

Geïnteresseerd in een ATAG cv-ketel? Bekijk hier het assortiment.

Naar de ATAG shop

EmielKaslander over Atag

‘Ik vind ATAG een mooi Nederlands merk. Hun ketels hebben een stevige warmtewisselaar, werken efficiënt en zijn betrouwbaar in hun warmtelevering. Daarnaast hebben ze weinig storingen.’

Emiel Kaslander, praktijkopleider bij Feenstra

ATAG cv ketelATAG A-serie

Met een ATAG A-serie cv-ketel bent u 24 uur per dag verzekerd van de beste kwaliteit ketel met optimaal comfort. En dat tegen de laagste kosten! Tevens heeft de A-serie van ATAG het hoogste rendement (109,9%) in de markt door de RVS warmtewisselaar. Zo verbruikt uw cv-ketel minder energie en daardoor bespaart u op uw energiekosten. De A-serie van ATAG is de zuinigste cv-ketel die er op de markt is, zonder dat u verliest op het comfort van een warm en aangenaam huis.

De ATAG A-serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

ATAG A203C - CW 3
ATAG A244C - CW 4
ATAG A244EC - CW 4

ATAG E-serie

De ATAG E-serie heeft compacte cv-ketels in haar assortiment. Met een breedte van slechts 50 centimeter, kunnen de E-serie ketels op de kleinste plekken in huis worden geïnstalleerd. Ook heeft de ATAG E-serie de ATAG E325EC cv-ketel die volgens de Consumentenbond als beste uit de test kwam in 2015. Dit feit bleef niet onopgemerkt: veel klanten van Feenstra kozen in 2015 voor een ATAG E-serie.

Van de ATAG E-serie is de prijswinnende CW5 beschikbaar:

ATAG E325EC - CW 5

ATAG i-serie

In oktober 2016 is de i-serie van ATAG op de markt gekomen, als opvolger van de E-serie. De ATAG i36EC cv-ketel is gelijk door de Consumentenbond als beste uit de cv-ketel test gekomen. De i-serie heeft als belangrijkste kenmerk dat warm water snel en constant geleverd wordt. Het verschil wordt gemaakt door de nieuwe iCon warmtewisselaar; een compleet nieuwe roestvaststalen warmtewisselaar, die nog compacter is en betere prestaties levert. 

De ATAG i-serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

ATAG i28c - CW 4
ATAG i28ec - CW 4
ATAG i36c - CW 5
ATAG i36ec - CW 5

ATAG Q-serie

De ATAG Q-serie heeft cv-ketels met een geïntegreerde boiler. Deze boiler heeft een warmwatervoorraad tussen de 14 en 25 liter, waardoor er altijd genoeg warm water op voorraad is. Omdat het warm water uit een boiler komt, is de wachttijd bovendien nihil: u draait de kraan open en het warm water gaat stromen. De Q-serie van ATAG zorgen enerzijds voor het vullen en opwarmen van het water in de boiler en anderzijds voor het verwarmen van de woning op een efficiënte en zuinige manier.

De ATAG Q-serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

ATAG Q25C - CW 4
ATAG Q38C - CW 5
ATAG Q42C - CW6

8.4/10

Goed | 141 beoordelingen

The Feedback Company

94% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

ATAG Nederland maakt deel uit van de Ariston Thermo Group, een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van verwarming en warmwaterbereiding. Het moederbedrijf van ATAG Nederland is actief in meer dan 150 landen en verkocht inmiddels meer dan zeven miljoen ketels en aanverwante apparaten. ATAG produceert en ontwikkelt zowel voor de Nederlandse als internationale markt en exporteert cv-ketels en zonnesystemen naar verschillende EU-landen en de Verenigde Staten.